Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Na objavu rata protiv komaraca sa flajerima reagovali i komarci - | K-013 Portal

Na objavu rata protiv komaraca sa flajerima reagovali i komarci

Pokret komaraca Pančevo

Na vest koja se pojavila na našem portalu da Gradska uprava u saradnji sa Pokrajinom ulazi u rat protiv komaraca sa flajerima, redakciji "Vesti sa teleksa" stigla je reakcija od Pokreta komaraca Pančevo koju prenosimo u celosti:

- ZzZzZZzZ zZ zz zZZZ ZZZz zzzZZZZZ zzZzzZZZZZZ ZZzzzZZ, Zzz ZZzzzZZZ Zzz z ZZzZzzzZ. ZzZZZZ zZZZZZZZzz zZzZ Zzz ZZZZZZzzzZ, zZZZZ z ZZZ! zZZZZZ zzZzzZZZZZZ ZZzzzZZ, Zzz ZZzzzZZZ Zzz z ZZzZzzzZ. ZzZZZZ zZZZZZZZzz zZzZ Zzz ZZZZZZzzzZ, zZZZZ z ZzZZZZZ zzZzzZZZZZZ ZZzzzZZ, Zzz ZZzzzZZZ Zzz z ZZzZzzzZ. ZzZZZZ zZZZZZZZzz zZzZ Zzz ZZZZZZzzzZ, zZZZZ z ZzZZZZZ zzZzzZZZZZZ ZZzzzZZ, Zzz ZZzzzZZZ Zzz z ZZzZzzzZ. ZzZZZZ zZZZZZZZzz zZzZ Zzz ZZZZZZzzzZ, zZZZZ z ZzZZZZZ zzZzzZZZZZZ ZZzzzZZ, Zzz ZZzzzZZZ Zzz z ZZzZzzzZ. ZzZZZZ zZZZZZZZzz zZzZ Zzz ZZZZZZzzzZ, zZZZZ z, navodi se u saopštenju.

Naša redakcija je angažovala specijalne prevodioce i forenzičare kako bi razumeli šta su to iz Pokreta komaraca Pančevo napisali, ali kad smo dobili prevod odlučili smo da ostavimo saopštenje u originalu. 

Šta će se u narednim danima dešavati po pitanju rata između komaraca i Gradske uprave ostaje da vidimo.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.