Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nezaposleni Pančevci odlučili da nastave sa praznicima - | K-013 Portal

Nezaposleni Pančevci odlučili da nastave sa praznicima

Nezaposleni u Pancevu

Nezaposleni u Pančevu ni sutra neće otići na posao, jer su doneli odluku o nastavku prvomajskih praznika, saznaju "Vesti sa teleksa".

Iza ove odluke stali su nezaposleni u javnom i privatnom sektoru, čime je demonstrirana solidarnost u ovoj socijalnoj grupaciji. Tropske vrućine koje meteorolozi najavljuju za ovu nedelju neće pokvariti planove, jer inače žele da naredne dane provedu kod kuće u krugu svojih najbližih.

- Praznici su nam baš lepo legli. Odmorili smo se, napunili baterije pa smo odlučili da ih malo produžimo. Nisam siguran da ćemo moći da roštiljamo u prirodi kao za Prvi maj, ali u svakom slučaju nećemo ići na posao – kaže Milan Palikuća, nezaposleni turistički tehničar.

Gradska menadžerka Maja Vitman podržala je ovu inicijativu, i smatra da je dobro što nezaposleni neće raditi ni narednih dana i da će u Gradskoj upravi učiniti sve što je u njihovoj moći da im praznik što duže traje.

- Neka se pošteno odmore, zaslužili su, u potpunosti ih podržavam i lično ću pozvati sve moje prijatelje da se priključe ovoj inicijativi, kako bi svi zajedno dali primer i drugim gradovima širom Srbije – istakla je Vitman.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS