Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Od 01. septembra "Socijal", "Ekonomik" i "Biznis" klasa u autobusima ATP-a - | K-013 Portal

Od 01. septembra "Socijal", "Ekonomik" i "Biznis" klasa u autobusima ATP-a

ATP Pancevo

Od prvog septembra lokalni prevoznik ATP Pančevo uvodi "Socijal", "Ekonomik" i "Biznis" klasu u svojim autobusima, ekskluzivno saznaje redakcija "Vesti sa teleksa".

"Biznis" klasa se nalazi u zadnjem delu autobusa i predviđa kožna sedišta, kafu, čaj ili sok po izboru, mini sendvič, wifi, grejanje zimi, hlađenje leti, i primerak dnevnih novina. Ovaj deo autobusa je obezbeđen posebnom zvučnom izlacijom i paravanom, kako bi svi putnici u biznis klasi u miru i tišini stizali do svog odredišta.

"Ekonomik" klasa predviđa sedenje u prednjem delu autobusa na plastičnim sedištima sa ili bez naslona, dok je "Socijal" klasa za one koji hoće da se guraju u prolazu između sedišta ili da stoje na stepenicama. Putnicima u "Socijal" klasi je na raspolaganju, ukoliko nema mesta za stajanje između sedišta ili na stepenicama i vožnja u bunkeru. U "Ekonomik" klasi uključivanje klime ili ventilacije naplaćuje se dodatno. 

Karte za ove tri klase biće u prodaji od 25. avgusta i potrebno je pri kupovini naglasiti na šalteru u kojoj klasi želite da se prevezete.  Naš sagovornik nije precizirao da li će biti puštene u prodaju i mesečne karte za sve tri klase ili samo za neku od njih.

Pilot projekat realizovan je tokom letnje sezone na liniji Pančevo – Beograd. 

Inače... 

"Vesti sa teleksa" je rubrika koja se bavi parodijom na dešavanja u Pančevu. Tekstovi zbog kojih su mnogi plakali od smeha već se uveliko prepričavaju.. Vesti su zamišljene tako da kroz humor i satiru ukažu na određene probleme npr. funkcionisanje javnog prevoza, visoki računi za vodu, grejanje...

* PROČITAJTE SVE VESTI SA TELEKSA OVDE *



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.