Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Odbornici Skupštine grada Pančeva pozvali vanzemaljce u posetu - | K-013 Portal

Odbornici Skupštine grada Pančeva pozvali vanzemaljce u posetu

Gradska uprava Pančevo

Na današnjoj hitnoj sednici Skupštine grada Pančeva jednoglasno je prihvaćena inicijativa vladajuće većine o tome da se vaznemaljci pozovu u posetu našem gradu, saznaju "Vesti sa teleksa".

Maja Vitnam, gradska menadžerka, rekla je da će se za te potrebe instalirati poseban sistem kod Skrobare.

- Ideja je da se poruke redovno šalju putem radio teleskopa. Poruka bi trebalo da bude dovoljno detaljna sa informacijama o Pančevu. Jedna od njih je da se u kosmos pošalje kompletna baza podataka o “severnoj industriskoj zoni” – rekla je Vitman odbornicima Skupštine.

Sastavljanje takve poruke je težak zadatak. I pored dobre volje ipak je bilo i onih koji su skeptično gledali na celu stvar.

- Možda postoji mnogo civilizacija tamo, ali ako samo slušaju i ništa ne odgovaraju, ništa se neće desiti. Ako nas posete vanzemaljci, ishod bi mogao biti sličan Kolumbovom pronalasku Amerike – rekao je Tigran Kiš predsednik Skupštine. 

Ako do posete vanzemaljaca ipak dođe, postavlja se pitanje da li će predstavnici našeg grada uzvratiti posetu s obzirom da tek treba da se krene u izgradnju Kosmodroma na Jabučkom putu o čemu smo ranije već pisali.

PROČITAJTE JOŠ I...

MIHAJLOVIĆ: Izgradnja kosmodroma u Pančevu od strateškog značaja



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.