Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website ODLOŽENA SEDNICA SKUPŠTINE zbog podmetnutog šampona - | K-013 Portal

ODLOŽENA SEDNICA SKUPŠTINE zbog podmetnutog šampona

Skupstina grada Panceva

U Pančevu se poslednjih dana vodi polemika oko potpune promene ponašanja političara koji su do pre par godina govorili jedno, a sad pričaju potpuno suprotno.

Pričalo se da su hipnotisani, ali sada je otkriven pravi razlog. Neko im je podmetnuo umesto običnog šampona za ispiranje kose - šampon za ispiranje mozga. Sumnjalo se da su u pitanju albanski nacionalisti, ali kako saznajemo oni sa tim nemaju ništa. Tigran Kiš, predsednik Skupštine grada pokušao je da nam objasni situaciju:

- Doneli smo odluku da pomerimo sednicu za ponedeljak kako bi utvrdili u čemu se tačno radi i ko stoji iza ove podmetačine – rekao je Kiš.

Redakcija "Vesti sa teleksa" je ipak došla do nekih saznanja da se radi o podmetačini od ljudi iz lokala što je Kiš donekle i potvrdio.

-  Šuška se da se radi o političarima koji se još ne mire sa gubitkom profita, rekao je Kiš i dodao da “nisu oni krivi jer ne može da se ispira ono čega nema”.

Pokušali smo da dođemo do komentara i od ostalih aktera lokalne vlasti, ali se nisu javljali na telefon ili su nam govorili da su trenutno nedostupni i da probamo kasnije.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.