Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Zlato u prahu u vodi iz gradskog vodovoda - | K-013 Portal

PANČEVO: Zlato u prahu u vodi iz gradskog vodovoda

Zlato u pravu vodovod Pančevo

Kako redakcija "Vesti sa teleksa" ekskluzivno saznaje, u vodi pančevačkog gradskog vodovoda pronađene su velike količine zlata u prahu.

Maja Vitman, gradska menadžerka, potvrdila je ovu informaciju i dodala da su preduzete sve mere kako bi se ovaj problem rešio.

- Potvrđujem da je u vodi gradskog vodovoda primećena izvesna količina zlata u prahu. Ne znam kako je došlo do ovoga. Sumnjamo da je u pitanju neka hemijska reakcija prouzrokovana čišćenjem sistema ili je možda u pitanju neko nalazište na lokaciji ispod samog grada za koje do sada nismo znali da postoji. Pojačali smo pritisak vode i verujemo da će se ovaj problem uskoro rešiti – rekla je Vitman.

Rade Samardžić stanovnik Koteža 2 nam je rekao da je još juče primetio da se nešto čudno dešava sa vodom.

- U prvi mah sam pomislio da je jedna od ćerki prosula nešto na peškir. Međutim kad sam sipao čašu vode i dobro se zagledao primetio sam da se nešto presijava. Odmah sam pokvasio maramicu. Kada se osušila na njoj je ostao sjajni prah. Odneo sam ga na analizu i utvrdilo se da je u pitanju zlato – ushićeno priča Samardžić.

Gradski štab je tražio izveštaj od direktora JKP "Vodovod i kanalizacija“, kako bi nas to preduzeće pismeno obavestilo šta se desilo. Ukoliko postoji odgovornost bilo kog pojedinca, svakako da nećemo sedeti skrštenih ruku, konstatovala je Vitman.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS