Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Panoramsko razgledanje Pančeva iz svemira od 01. avgusta u organizaciji TOP-a - | K-013 Portal

Panoramsko razgledanje Pančeva iz svemira od 01. avgusta u organizaciji TOP-a

Zemljina orbita

Povodom obeležavanja pedeset godina od kako je ljudska noga kročila na Mesec, Turistička organizacija Pančevo odlučila je da organizuje panoramsko razgledanje grada ni manje ni više nego iz Svemira, saznale su "Vesti sa teleksa". 

Kako nam je rečeno u TOP-u svi zainteresovani će imati priliku da sa granice između Zemljine orbite i svemira posmatraju Pančevo i uživaju u svim lepotama našeg grada iz vazduha. 

- Za ovu priliku smo kupili specijalne rakete koje su nalik onim protivgradnim raketama i njih kačimo na brod "Panuka", koji od tog momenta umesto da plovi ima mogućnost da poleti, otkriva naš sagovornik. 

U jednoj turi panoramskog razgledanja može uživati 12 osoba plus članovi posade. 

- Svima smo obezbedili posebna odela nalik onim što koriste astronauti. Odela su domaće proizvodnje i potpuno su bezbedna. Putnici moraju da imaju na sebi bezbednosne zelene prsluke i šlaufe, dodaje naš sagovornik. 

Pored razgledanja Pančeva iz Svemira ko želi imaće priliku i da se oproba u Spejs džampingu. 

Zainteresovani za panoramsko razgledanje Pančeva iz Svemira mogu svoje mesto rezervisati do kraja jula u prostorijama TOP-a, a ukoliko se ovaj potez pokaže ekonomski isplativim Turistička organizacija Pančevo planira da ga uvrsti u redovnu ponudu. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.