Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website SAZNAJEMO: Pantransport uvodi biznis klasu u autobuse - | K-013 Portal

SAZNAJEMO: Pantransport uvodi biznis klasu u autobuse

pantransport, biznis klasa, autobus

Lokalni prevoznik Pantransport uvodi biznis klasu u autobuse u cilju poboljšanja kvaliteta usluga, ekskluzivno saznaju "Vesti sa teleksa".

Biznis klasa predviđa sedenje na numerisanim kožnim anatomskim sedištima, kafu, čaj ili sok po izboru, mini sendvič, wifi, punjač za mobilne telefone i laptop računare, grejanje zimi, hlađenje leti, relaks masažu, komunikaciju sa šoferom preko interfona radi najave izlaska iz autobusa i primerak dnevnih novina. Ovaj deo busa biće obezbeđen specijalno izrađenom zvučnom izlacijom i paravanom, kako bi putnici u biznis klasi u miru i tišini stizali do svog odredišta. Putnike u biznis klasi opsluživaće visokokvalifikovane stjuardese. Svi koji žele da uplate Biznis klasu to mogu učiniti preko sajta Pantransporta u pripejd varijanti ili dnevno prilikom kupovine karte na šalterima po povlašćenim cenama. 

Putnicima koji ne mogu da priušte sebi ovo zadovoljstvo na raspolaganju je drugi deo autobusa sa već dobro poznatim pogodnostima - plastična sedišta, grejanje leti, hlađenje zimi, neljubaznu i namrgođenu kondukterku kojoj nije nidočega, vikanje od strane šofera po potrebi, kontrolu karata na svakih 2 kilometra, eventualno mesto za stajanje itd. 

Ovaj pilot projekat realizovaće se na liniji Pančevo – Beograd počev od 20. jula. Ukoliko se u probnom periodu dobro pokaže, u planu je uvođenje i spavaćih kola i mnogih drugih usluga.

Istorija se ponavlja...

-----------
inače... "Vesti sa teleksa" je rubrika koja se bavi parodijom na dešavanja u Pančevu. Tekstovi zbog kojih su mnogi plakali od smeha već se uveliko prepričavaju.. Vesti su zamišljene tako da kroz humor i satiru ukažu na određene probleme npr. funkcionisanje javnog prevoza, visoki računi za vodu, grejanje...



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.