Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Krunić i Stojanović prošle u dublu, sledi duel Srpkinja za plasman u polufinale - | K-013 Portal

Krunić i Stojanović prošle u dublu, sledi duel Srpkinja za plasman u polufinale

aleksandra krunic, nina stojanovic, tenis, sport

Srpske teniserke Aleksandra Krunić i Nina Stojanović sa svojim partnerkama ostvarile su pobede u trećem kolu Australijan opena u konkurenciji ženskih parova.

Srpska teniserka Aleksandra Krunić je u paru sa Italijankom Martinom Trevisan obezbedila plasman u četvrtfinale dubla u Melburnu.

One su do pobede nad Anom Kalinskajom i Viktorijom Kuzmovom došle rutinski (6:4, 6:3), a u oba seta im je bio dovoljan jedan brejk kako bi ga rešile.

U prvom su do njega došle u 10. gemu, kada su iskoristile brejk šansu, koja je ujedno bila i set lopta.

U drugom su servis rivalkama oduzele u šestom gemu, da bi se u narednom po prvi put suočavale sa brejk loptama na svom servisu.

Uspešno su dobile nalet Slovakinje i Ruskinje i na kraju duel privele kraju.

Nina Stojanović zakazala duel sa Aleksandrom Krunić u 1/4 finala dublova

Srpsko-hrvatski dubl koji čine Nina Stojanović i Darija Jurak plasirao se u četvrtfinale Melburna. Njih dve su do pobede stigle posle preokreta i skoro dva sata borbe, 1:6, 7:5, 6:2.

Nije delovalo da mogu nešto ozbiljnije da naprave nakon prvog seta koji su izgubile sa samo jednim osvojenim gemom.

U drugom setu je već bilo neizvesnije, razmenile su brejkove, da bi Stojanovićeva i Jurak u poslednjem gemu pred taj-brejk još jednom oduzele servis rivalkama i odvele meč u treći set.

Njega nisu krenule dobro, pretrpele su brejk u prvom gemu, međutim, odmah su uzvratile istom merom.

Ključni brejk su napravile u osmom gemu, da bi u narednom iskoristile meč loptu i zakazale duel sa parom Aleksandar Krunić-Martina Trevisan.

(Tanjug, B92)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.