Medicinska sestra primila vakcinu i pala u nesvest – u programu uživo -
vakcinacija, medicinska sestra pala u nesvest

Medicinska sestra primila vakcinu i pala u nesvest – u programu uživo

Tifani Dover, glavna sestra bolnice u Čatanugi bila je među prvima koja je primila Fajzerovu vakcinu protiv korona virusa, zbog čeka je i izabrana da o ovom iskustvu govori za medije.

Samo 17 minuta nakon što je dobila lek, pred kamerama je izjavila da oseća vrtoglavicu, a ubrzo zatim je i pala u nesvest.

„Zaista je … Žao mi je, zavrtelo mi se u glavi,“ rekla je Tifani, kojoj su na sreću pritrčale kolege da je uhvate kako se pri padu ne bi povredila. Nakon nekoliko minuta ponovo je došla sebi pa je objasnila da za nju nije neobično da padne u nesvest.

„Osećala sam se malo dezorijentisano, ali sada sam dobro i nestao mi je bol u ruci. I ranije sam imala vrtoglavice čim me nešto zaboli pa bila to zanoktica ili udarac u nožni prst, odmah se onesvestim“, rekla je ona.

Kasnije su njene kolege tvrdile kako njeno stanje nije neželjena reakcija na Fajzer vakcinu. Ovaj slučaj se brzo proširio društvenim mrežama i postao viralan. Milioni ljudi su gledali ovaj događaj – antivakseri se sladili jer se „pokazalo da su oni u pravu“, a oni koji su želeli da se vakcinišu sada se dvoume da li će biti dobrovoljci.

Ono što je ostalo nerazjašnjeno je to zbog čega je baš Tifani odabrana da govori pred kamerama, ako je se zna da ima problem sa vrtoglavicom. Ona svakako nije bila mudar izbor za prezentovanje vakcine.

(Krstarica)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

RADIO K-013 PLAY

RADIO K-013 PLAY uživo

meridian1500

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

meridianApsolutnih100

pancevox

pancevo jooble

vakcinacija baner 2020

Domaci recepti