Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Šmekerski potez baka Živke u „Slagalici“ dugo će se pamtiti - | K-013 Portal

Šmekerski potez baka Živke u „Slagalici“ dugo će se pamtiti

zivka slagalica, baba zivka u slagalici

Najpoznatiji srpski kviz "Slagalica" često iznedri legendarne takmičare, čiji se potezi prepričavaju danima. Živka Radovanović, koja je učestovovala u sinoćnoj epizodi, ostaće upamćena po šmekerskom gestu koji se retko kada čuje u kvizu. Naime, ona je ponudila izvinjenje svom protivniku zbog svog odgovora koji nije bio baš sportski.

U „Slagalici“ su juče svoje znanje odmerili Živka Radovanović i Miladin Šakić.

Epizoda je počela sa Živkinim vođstvom, jer je bila bolja u prve dve igre. U igri „Moj broj“ pokazala je koliko je dosetljiva.

Naime, tražen je bio broj 404, a ponuđeni su bili brojevi 8, 2, 1, 9, kao i cifre 15 i 75.

Miladin, koji je imao prednost u ovoj igri, nije uspeo da izračuna traženi broj, pa je brzopleto rekao 75. Živka je nakon toga, sasvim logično, ponudila 90 – jer ni ona nije imala tačan broj.

Taj potez jeste pomalo nesportski, ali u pitanju je takmičenje i svaki poen je važan.

Međutim, Živka je prepoznala da je uradila nešto nepošteno, pa je na kraju epizode uputila izvinjenje protivniku.

Inače, Živka Radovanović je završila epizodu sa 99 poena, a Miladin Šakić sa 127 – do preokreta je došlo u igri „Ko zna zna“.

Bez obzira na poraz, Živkin lep gest na kraju epizode svakako je za pamćenje, jer se ipak mnogi ne bi izvinili što su brzom domišljatošću ukrali koji poen protivniku.

(Nova.rs)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.