Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VIDEO: Objavljen novi trejler za film "Pinokio" - | K-013 Portal
film pinokio, trejler

VIDEO: Objavljen novi trejler za film "Pinokio"Objavljen je novi trejler za film "Pinokio" reditelja Roberta Zemekisa, koji će se emitovati na platformi Dizni plus od 8. septembra.

Sada možemo videti kako izgledaju junaci ovog ostvarenja, od Pinokija, pa do Đepeta, koga glumi Tom Henks.
 
 
Kao i Diznijev klasik iz 1940, i ovaj rimejk se bazira na dečjem romanu "Pinokiove avanture" italijanskog književnika Karla Kolodija. U filmu će biti kombinovani igrani elementi i kompjuterska animacija, piše nova.rs.
 
Tom Henks tumači Đepeta, dobrodušnog i usamljenog stolara u godinama, kreatora drvenog lutka Pinokija, koga je oživela Plava vila. Bendžamin Evan Ejnsvort daje glas naslovnom junaku, koji samo želi da postane pravi dečak, dok Sintija Erivo igra Plavu vilu. Džozef Gordon Levit je Crvčak Cvrča, a Luk Evans igra Kočijaša, vlasnika Ostrva sreće.
 
 
Pinokio je četvrti film na kome su radili Henks i Zemekis. Njihove prve tri saradnje na ostvarenjima "Forest Gamp", "Izgnanik" i "Polarni ekspres" pokazale su se veoma uspešnim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.