fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

prstenovi moci serija

VIDEO: Objavljen tizer za najskuplju seriju svih vremena - "Prstenovi moći"

Veo misterije koji je okruživao najskuplju seriju u istoriji polako je počeo da pada – nova ekranizacija dela Džona R. R. Tolkina nosiće ime "Gospodar prstenova: Prstenovi moći".

Serija će se baviti dešavanjima drugog doba Srednje zemlje kada je iskovan Jedini prsten.

"Prstenovi moći vezuju sve velike priče drugog doba Srednje zemlje – kovanje prstenova, uspon mračnog gospodara Saurona, epsku priču kraljevstva Numenor i poslednjeg saveza vilenjaka i ljudi", kažu autori serije Džej Di Pejn i Patrik Makej.

Objavljen je i kratak tizer u kojem narator priča o kovanju prstenova moći – tri prstena za vilenjačke gospodare, sedam za tvrdoglave patuljke i devet za vladare ljudske rase – i, naravno, Jedinog prstena koji ima moć da ih sve kontroliše, kog je Sauron iskovao u tajnosti.

"Sve do sada, gledaoci su na ekranu videli samo priču o Jedinom prstenu, ali pre njega bilo ih je 19. Uzbuđeni smo da podelimo ovu epsku priču sa svima", istakli su autori.

Prva sezona snimljena je na Novom Zelandu, dok će produkcija druge biti nastavljena u Velikoj Britaniji.

"Amazonova" ekranizacija dela Dž. R. R. Tolkina je najskuplja TV serija svih vremena. Kompanija je Tolkinovoj zadužbini, "Harper i Kolinsu" i "Vorneru" platila 250 miliona dolara za prava.

Osim toga, odvojeno je neverovatnih milijardu dolara za snimanje pet sezona.

Dodatni detalji radnje i dalje se čuvaju u tajnosti, ali se i iz malo informacija iz tizera može zaključiti da će serija biti smeštena u drugo doba Srednje zemlje.

Ono počinje sa zarobljavanjem i proterivanjem prvog mračnog gospodara Melkora, a završava sa prvim uništenjem Saurona, najodanijim Melkorovim slugom i glavnim antagonistom Gospodara prstenova iz trećeg doba Srednje zemlje.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.