Vremenska prognoza za 14. januar i naredne dane -
vremenska prognoza pancevo

Vremenska prognoza za 14. januar i naredne dane


U Srbiji u četvrtak promenljivo oblačno, povremeno sa slabim snegom, a više snega očekuje se u južnim i jugozapadnim predelima Srbije i na planinama istočne Srbije. Na severu Srbije biće uglavnom suvo. Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar. Minimalna tempertaura od -7 do -2°C, maksimalna dnevna od 0 do 4°C.

U Pančevu i okolini u četvrtak promenljivo oblačno i veći deo dana uglavnom suvo, a biće uslova i za slab sneg. Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar. Minimalna tempertaura -3°C, maksimalna dnevna 1°C.

U Srbiji do kraja sedmice promenljivo oblačno i veoma hladno, u južnim i centralnim predelima povremeno sa snegom, a na severu će biti suvo. Maksimalna temperatura u petak od -2 do 1°C, a za vikend i u ponedeljak se očekuju ledeni dani, maksimalna temperatura od -5 do 0°C, a u toku jutra u nedelju i ponedeljak ponegde i ispod -10°C, u ponedeljak lokalno i do -15°C. Od sredine sledeće sedmice očekuje se otopljenje i osetniji porast temperatura.

U Pančevu i okolini do kraja sedmice promenljivo oblačno i veoma hladno, u petak i subotu uz provejavanje slabog snega. Maksimalna temperatura u petak do 0°C, a za vikend i u ponedeljak se očekuju ledeni dani, maksimalna temperatura do -2°C. Od sredine sledeće sedmice očekuje se otopljenje i osetniji porast temperatura.

(w2u)

Najnovije vesti pročitaj ovde!

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com