Vremenska prognoza za 18. novembar i naredne dane -
vremenska prognoza, pancevo

Vremenska prognoza za 18. novembar i naredne dane


U Srbiji u sredu umereno do potpuno oblačno i prohladno, samo toku jutra na jugoistoku ponegde sa slabom kišom, na planinama sa slabim snegom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, krajem dana u skretanju na jugoistočni. Minimalna temperatura od 4 do 8°C, na severu Vojvodine 2°C, maksimalna dnevna od 8 do 12°C.

U Pančevu i okolini u sredu umereno do potpuno oblačno, suvo i prohladno. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, krajem dana u skretanju na jugoistočni. Minimalna temperatura 7°C, maksimalna dnevna 9°C.

U Srbiji u četvrtak suvo i sa sunčanim intervalima. U košavskom području duvaće jak jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura od 9 do 13°C. U petak sa severozapada novo naoblačenje i zahlađenje sa kišom, na planinama sa snegom, temperatura u padu, a duvaće jak severozapadni vetar. U subotu na severu i zapadu Srbije razvedravanje, pa će tokom dana biti suvo, a u ostalim predelima biće oblačno sa kišom, susnežicom i snegom, uz prestanak padavina do kraja dana. U nedelju suvo. Za vikend veoma hladno, u subotu i uz jak severozapadni vetar, a maksimalna temperatura biće od 4 do 8°C.

U Pančevu i okolini u četvrtak suvo i sa sunčanim intervalima. Maksimalna temperatura do 12°C. U petak naoblačenje i zahlađenje sa kišom, uz pad temperature i jak severozapadni vetar. U subotu razvedravanje, pa se u nastavku vikenda očekuje suvo. Za vikend veoma hladno, maksimalna temperatura do 6°C.  

(w2u)

Najnovije vesti pročitaj ovde!

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com