fbpx
vremenska prognoza, vreme, pancevo

Vremenska prognoza za 3. avgust i naredne daneU Srbiji u ponedeljak jutro vedro i sveže, u dolinama i kotlinama maglovito i hladno. Tokom dana sunčano i tropski toplo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području jak, a na jugu Banata sa olujnim udarima. Minimalna temperatura od 10 do 20°C, maksimalna dnevna od 30 do 35°C.

U Pančevu i okolini u ponedeljak sunčano i tropski toplo. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 20°C, maksimalna dnevna 34°C.

U utorak veoma toplo. Pre podne sunčano. Sredinom dana u severozapadnim, a posle podne i uveče ponegde i u ostalim predelima povećanje oblačnosti, pljuskovi i grmljavina. U košavskm području duvaće jak jugoistočni vetar, na jugu Banata sa olujnim udarima. Maksimalna temperatura od 30°C na severu do 35°C na jugoistoku Srbije.

U sredu umereno do pretežno oblačno i osetno svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz skretanje vetra na severozapadni. Ponedge se očekuju obilnije padavine i grmljavinske oluje. Maksimalna temperatura od 24°C na severu i zapadu do 30°C na istoku Srbije. U četvrtak suvo i toplije. U petak i subotu više oblačnosti, naročito sa pljuskovima i grmljavinom u južnim i jugoistočnim predelima.

U Pančevu i okolini u utorak sunčano i veoma toplo. Posle podne povećanje oblačnosti, pljuskovi i grmljavina. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura do 33°C. U sredu umereno do pretežno oblačno i osetno svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz skretanje vetra na severozapadni. Maksimalna temperatura do 25°C. U četvrtak suvo i toplije.

(w2u)

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com