Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website NEĆEMO KRNTIJE: Stanovnici naseljenog mesta Jabuka nezadovoljni kvalitetom prevoza ATP-a - | K-013 Portal

NEĆEMO KRNTIJE: Stanovnici naseljenog mesta Jabuka nezadovoljni kvalitetom prevoza ATP-a

NEĆEMO KRNTIJE: Stanovnici naseljenog mesta Jabuka nezadovoljni kvalitetom prevoza ATP-a

Moglo bi se reći da u najosnovnijem kvalitet javnog prevoza podrazumeva što češće polaske i kvalitetne ili u najmanju ruku pristojne autobuse.

Međutim, to u praksi baš i nije tako, kažu naši čitaoci iz Jabuke:

- Kada je 2010. uspostavljena linija broj tri Jabuka - Stari Tamiš dočekana je sa velikim interesovanjem i radošću nas putnika, a pogotovo stanovnika Jabuke i S. Tamiša. Od 2012.g. tri puta je menjan red vožnje i to svaki put na štetu putnika, jer su svaki put ukidani polasci. Mi putnici ne shvatamo zašto na liniju broj tri šef saobraćaja u prethodnom periodu uglavnom šalje bele Ikarbuse?

Nama je poznato iz medija da se oni iznajmljuju već skoro godinu dana od privatnika iz Obrenovca, i to ne za male pare. Ti autobusi su u tako lošem stanju da je srmota u njima prevoziti putnike, u samom autobusu je ogromna buka i sve tandrče. Ne zna se da li te bele krntije gore utiču na psihu putnika ili na životnu sredinu, jer dime i smrde kao parnjače? Odavno su zreli za rashod. Dok se većina putnika, veoma obraduje kada na stanici vidi da dolazi sivi Ikarbus-Mercedes koji ima troja vrata, i praktično je jedini adekvatan autobus za liniju broj tri, zbog velikog broja putnika, i normalnog ulaza i izlaza, kaže se u pismu upućenom našoj redakciji.

Pozivamo sve sugrađane da ukoliko imaju neki problem u kraju pošalju fotografiju sa propratnim tekstom na naš email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili u inbox Fejsbuk stranica K-013 Online / K-013 Magazin

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.