VOX POPULI: Gradska vlast nema osećaj za prioritete
sevena industrijska zona, gradska vlast pancevo

VOX POPULI: Gradska vlast nema osećaj za prioritete
montekristo 0507


Samo što su započeti radovi u Severnoj industrijskoj zoni, mašine su sklonjene posle par dana. Kada bi bilo pravilne procene i osećaja gradske vlasti, prioritet bi bio da se izgradi biciklistička staza od nadvožnjaka na Jabučkom putu pa do skretanja u Severnu industrijsku zonu.

Zašto?

Zato što je na toj deonici gustina saobraćaj ogromna, kao na Ibarskoj magistrali pre puštanja auto-puta, pa tek posle toga graditi stazu kroz Severnu industrijsku zonu.

U novootvorenim fabrikama nema radnika koji na posao dolaze biciklom zbog toga što im je ugrožena bezbednost kada prolaze deonicu od nadvožnjaka do fabrika.

Izgradnjom biciklističke staze do Severne industrijske zone neće se samo povećati broj onih koji na posao dolaze biciklom. Povećanje broja biciklista svako doprinosi smanjenju zagađenja i čistijem vazduhu, samo što vlast to nikako ne može da shvati i razume.

*****

Ukoliko vi želite da se obratite javnosti kroz rubriku "Vox Populi" pišite nam na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

UKUS FEST 4. - 5. decembar u BIG PANČEVO

Školica sporta Fit Happy Kids

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble