VOX populi: Jedno pozitivno iskustvo sa Opštom bolnicom Pančevo -
vox populi, opsta bolnica pancevo, bolnica pancevo

VOX populi: Jedno pozitivno iskustvo sa Opštom bolnicom Pančevomontekristo 0507


Nakon objave jednog potresnog iskustva čitateljke sa Opštom bolnicom Pančevo, na email K-013 portala stiglo je pismo sugrađanke V. B. koja želi da podeli svoje iskustvo.

Pismo prenosimo celosti:

"Ja mora da priznam, da sam imala izuzetno dobro iskustvo sa bolnicom u našem gradu. Sve se dešava u petak (mislim da je bio prvi vikend u junu ove godine).

Sa bolovima u donjem delu stomaka i urađenim analizama krvi krenula sam oko 16 h kod izabranog lekara. Odmah sam primljena i internim uputom prosleđena u bolnicu na dalje ispitivanje. U najkraćem roku primljena sam kod hirurga a zatim do 19.30 završila sve što je moglo i bilo neophodno uraditi (pregled ginekologa, analize krvi,ponovo hirurga, rentgen karlice, ultra zvuk stomaka i treći put hirurga). Sumnjalo se na slepo crevo. Predlog je bio da ostanem u bolnici na opserviranju.

Kasnije će se potvrditi ispravnost ovog stava. Na moj zahtev sam puštena na kućno lečenje uz odredjenu terapiju. Pošto sam i sama bila neodlučna, otišla sam u Beograd da definišemo da li jeste ili nije slepo crevo i ako jeste da se uradi operacija.

U Beogradu je snimanjem na skeneru isključeno slepo crevo. Konstatovana je jaka upala debelog creva. Ostala sam u bolnici 4 dana i izašla oporavljena. Nigde nisam mogla da nadjem knjigu utisaka da pohvalim pančevačku bolnicu i baš odelenje hirurgije.

Uspela sam da u laboratoriji samo nadjem knjigu i upisala sam svoja pozitivna zapažanja.  Nisam bilo kome nosila bilo šta. Jednostavno svi su bili na svojim radnim mestima i profesionalno obavljali svoju dužnost", stoji u pismu naše sugrađanke V. B.

Ukoliko vi imate ovakvo, slično ili totalno drugačije iskustvo na ovu ili bilo koju drugu temu i želite da podelite sa čitaocima portala K-013, javite se na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem Fejsbuk stranice K-013 Online.

Šerujte ovu vest na vaše profile i tako pomozite da opstanemo. Unapred zahvalni.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.