Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VOX POPULI: Ko bolje rešava probleme Pančevaca, gradska vlast ili pojedini građani Pančeva? - | K-013 Portal

VOX POPULI: Ko bolje rešava probleme Pančevaca, gradska vlast ili pojedini građani Pančeva?

Pančevo, asfaltiranje, nije, izbori 2020, politika, najnovije vesti, Gradska vlast, Gradske vlasti

Gradska vlast se setila baš pred izbore da asfaltira puteve. Treba da se našminka nešto i fingira da se radilo u predhodne 4 godine, međutim, očigledno da ta skupa šminka, skupa po građane Pančeva zato što se za te potrebe izdavaja novac iz gradskog budžeta, nije toliko kvalitetna da izdrži do kraja izborne kampanje.

Imali smo priliku da se upoznamo sa radom našeg sugrađanina Miše Sekulića, koji samoinicijativno asfaltira rupe na putu, a i sa drugim njegovim akcijama na fejsbuk stranici "Pančevo nije rupa" . Za razliku od skupe šminke gradske vlasti, koje papreno plaćaju građani Pančeva, asfaltiranje našeg Pančevca Miše Sekulića grad nista ne košta. Svako ko prolazi ulicom Moše Pijade zna da rupe na uglu Moše Pijade i Branka Radičevića, koje je naš sugrađanin asfaltirao letos, nisu propale.

Kako je moguće da jedan diplomirani pravnik, advokatski pripravnik, sam bolje i jeftinije asfaltira od gradske uprave odnosno gradske vlasti?

Suma sumarum, možemo doći do zaključka da samoinicijativno rešavanje problema od strane pojedinaca, kao što je u ovom slučaju Miša, je kvalitetnija i svakako jeftinija opcija nego rešavanje istih problema od gradske vlasti.

Ma koliko god da skupa šminka i nerad gradske vlasti naginje ka tome da od našeg grada, koji je bio jedan od jačih industrijdkih centara u jugoistočnoj Evropi, pravi jednu rupčagu, pojedinci, građani Pančeva, im neće dozvoliti zato što Pančevo nije rupa!

(P. K.)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.