Danas sunčano i toplo, temperatura do 33 stepena, za vikend osveženje -
vremenska prognoza, pancevo

Danas sunčano i toplo, temperatura do 33 stepena, za vikend osveženje

U Srbiji u petak vedro, u dolinama i kotlinama sveže i maglovito. Tokom dana sunčano i veoma toplo. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 13 do 21°C, maksimalna dnevna od 29 do 34°C. U toku večeri i noći očekuje se povećana nestabilnost i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom.

U Pančevu i okolini u petak sunčano i veoma toplo. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 21°C, maksimalna dnevna 33°C. U toku večeri i noći očekuje se povećana nestabilnost i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom.

U Srbiji za vikend promenljivo oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode. Maksimalna temperatura od 25 do 30°C. U ponedeljak sunčano i toplo. U utorak prolazno povećanje oblačnosti, a u sredu i pojava pljuskova sa grmljavinom. Od četvrtka sunčano i veoma toplo.

U Pančevu i okolini za vikend promenljivo oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske nepogode. Maksimalna temperatura u nedelju do 27°C. U ponedeljak sunčano i toplo. U utorak prolazno povećanje oblačnosti, a u sredu i pojava pljuskova sa grmljavinom. Od četvrtka sunčano i veoma toplo.

(w2u)

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com