Vremenska prognoza za 1. april i naredne dane -

Vremenska prognoza za 1. april i naredne dane

U većem delu Vojvodine u sredu biće suvo, a u Bačkoj i na severu Banata sunčano. U ostalim predelima Srbije biće oblačno i veoma hladno sa snegom, uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača. Krajem dana i tokom večeri sa severa se očekuje prestanak padavina i delimično razvedravanje. Duvaće umeren do pojačan vetar istočnih pravaca, a na jugu i istoku Srbije i u planinskim predelima očekuju se snežni nanosi i smetovi. Minimalna temperatura od -3 do 2°C, maksimalna dnevna od 0°C na jugu i istoku do 10°C na severu Srbije.

U Pančevu i okolini u sredu oblačno i veoma hladno, u toku jutra povremeno sa slabim snegom. Krajem dana i tokom večeri delimično razvedravanje. Duvaće umeren do pojačan vetar istočnih pravaca. Minimalna temperatura 1°C, maksimalna dnevna 7°C.

Na severu Srbije narednih dana sunčano i toplije, dok se u ostalim predelima očekuje umereno oblačno vreme, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. U jutarnjim časovima biće uslova za mraz, naročito u četvrtak i petak. Maksimalna temperatura u četvrtak od 7 do 13°C, u petak u većini predela oko 15°C, a za vikend od 12 do 18°C. U nedelju će duvati umeren do jak jugoistočni vetar, u košavskom području sa olujnim udarima.

U Pančevu i okolini narednih dana sunčano i toplije, ali uz hladna jutra, a u četvrtak i petak uz uslove za slab mraz. Maksimalna temperatura u četvrtak do 12°C, u petak oko 15°C, a za vikend do 17°C. U nedelju će duvati umeren do jak jugoistočni vetar, povremeno i sa olujnim udarima.

(w2u)

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com