Vremenska prognoza za 18. oktobar i naredne dane -
vremenska prognoza, pancevo

Vremenska prognoza za 18. oktobar i naredne dane

U Srbiji u nedelju hladno, ali suvo, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, na severu i istoku tokom dana povremeno i jak. Minimalna temperatura od 3 do 7°C, maksimalna dnevna od 12 do 16°C.

U Pančevu i okolini u nedelju suvo i hladno, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, tokom dana povremeno i pojačan. Minimalna temperatura 6°C, maksimalna dnevna 14°C.

U Srbiji narednih dana jutra će biti hladna, ponegde i maglovita, a biće uslova da ponegde bude i slabog prizemnog mraza. Tokom dana sunčano i toplije. Maksimalna temperatura u ponedeljak i utorak od 14 do 18°C. Od srede još toplije, uz temperature preko 20°C, u četvrtak i petak i do 25°C. Za vikend nešto svežije.

U Pančevu i okolini narednih dana jutra će biti hladna, u delovima grada i maglovita. Tokom dana sunčano i toplije. Maksimalna temperatura u ponedeljak i utorak od 15 do 17°C. Od srede još toplije, uz temperature preko 20°C, u četvrtak i do 23°C. Za vikend nešto svežije.

(w2u)

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com