Vremenska prognoza za 5. decembar i naredne dane -
vremenska prognoza, pancevo

Vremenska prognoza za 5. decembar i naredne dane


U Srbiji u subotu pretežno sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, u košavskom području i na planinama sa olujnim udarima, a na jugu Banata sa orkanskim udarima i do 120 km/h. Minimalna temperatura od 3 do 7°C, maksimalna dnevna od 11 do 17°C. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini biće tmurno sa rosuljom i slabom sipećom kišom, maksimalna temperatura do 7°C.

U Pančevu i okolini u subotu pretežno sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, povremeno i sa olujnim udarima. Minimalna temperatura 7°C, maksimalna dnevna 15°C.

U Srbiji u nedelju tokom većeg dela dana suvo i veoma toplo sa sunčanim intervalima. Krajem dana i tokom noći naoblačenje sa kišom i pljuskovima. U ponedeljak pre podne oblačno sa kišom, na planinama sa snegom, posle podne razvedravanje. U nastavku sedmice očekuju se česta prolazna naoblačenja sa kišom, na planinama sa snegom. Narednih dana u košavskom području olujni jugoistočni vetar, na jugu Banata sa orkanskim udarima. U ponedeljak i utorak vetar slab, severozapadni. Maksimalna temperatura u nedelju od 11 do 17°C, a sledeće sedmice od 7 do 11°C, dok će u Negotinskoj Krajini u nedelju i sredinom sledeće sedmice biti hladnije.

U Pančevu i okolini u nedelju tokom većeg dela dana suvo i veoma toplo sa sunčanim intervalima. Tokom večeri i noći naoblačenje sa kišom i pljuskovima. U ponedeljak pre podne oblačno sa kišom, posle podne razvedravanje. U nastavku sedmice očekuju se česta prolazna naoblačenja sa kišom. Narednih dana duvaće jak, na udare i olujni jugoistočni vetar. U ponedeljak i utorak vetar slab, severozapadni. Maksimalna temperatura u nedelju do 15°C, a sledeće sedmice od 7 do 9°C, u utorak do 11°C.

(w2u)

Najnovije vesti pročitaj ovde!

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com