fbpx
vremenska prognoza, vreme, vreme u Pančevu

Vremenska prognoza za 5. jul i naredne daneNa severu i zapadu Srbije sunčano i toplo, dok se na jugu i istoku Srbije očekuje promenljivo oblačno, ponedge sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, tokom dana povremeno i pojačan. Minimalna temperatura od 15 do 20°C, maksimalna dnevna od 27 do 31°C.

U Beogradu u nedelju sunčano i toplo. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, tokom dana povremeno i pojačan. Minimalna temperatura 20°C, maksimalna dnevna 30°C.

U ponedeljak na severu i zapadu Srbije sunčano, u ostalim predelima još ponegde sa kišom, uz razvedravanje u toku poslepodneva. U utorak sa severozapada prolazno naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz jak severozapadni vetar. Od srede sunčano i toplo, a očekuje se i porast temperatura, pa će u drugoj polovini sledeće sedmice temperature biti i preko 30°C.

U Beogradu u ponedeljak sunčano i toplo, temperatura do 30°C. U utorak prolazno naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz jak severozapadni vetar. Od srede sunčano i toplo, a očekuje se i porast temperatura, pa će u drugoj polovini sledeće sedmice temperature biti i preko 30°C.

(w2u)

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com