Bred Pit zaštitno lice italijanskog modnog brenda Brioni -

Bred Pit zaštitno lice italijanskog modnog brenda Brioni

pancevo, beograd, novi sad

Bred Pit postao je zaštitno lice jednog od najpoznatijih brendova ekskluzivne muške odeće, a kako je najavljeno on će se oprobati i u dizajniranju.

Bredu Pitu, koji je ranije bio angažovan za promociju parfema Šanel No. 5, izgleda da je ovo prvi put da učestvuje u modnoj industriji. Osim predstavljanja muških odela i smokinga italijanskog brenda Brioni, koji je već godinama cenjen u svetu muške mode i čija se odela nalaze u kategoriji najskupljih, Pit će se oprobati i u dizajniranju.

Iz kompanije Brioni su izdali saopštenje da ce „Bred Pit potpisati liniju ekskluzivnih proizvoda, koja će uključivati ograničenu seriju odela i smokinga koji se rade po meri kupca“, preneo je portal Klix.ba.

Glumac je već nosio Brioni odelo na crvenom tepihu, na nedavno održanoj dodeli nagrada Zlatni globus, gde je osvojio nagradu za najboljeg sporednog glumca u filmu Bilo jednom… u Holivudu.

Slične smokinge je nosio na filmskom festivalu u Kanu, kao i na festivalu u Veneciji prošle godine.

Tokom godina, mnoge poznate ličnosti bile su brend ambasadori odela Brioni, kao što su Pirs Brosnan, Entoni Hopkins i Samjuel L. Džekson.

(Tanjug, foto Tanjug)

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com