fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

auto skola, vozacki ispit

Iz 157. puta položio vozački - ali samo teorijski deo

Neimenovani muškarac iz Velike Britanije uspeo je da položi teorijski deo ispita za vozačku dozvolu nakon što čak 157 puta nije uspeo da da dovoljno tačnih odgovora.

Britanski "Driver and Vehicle Standards Agency" nedavno je izvestio o novom neslavnom rekordu. Muškarac, čije ime nije objavljeno zbog očuvanja privatnosti, uspeo je da prođe teorijski ispit nakon što je prethodno pao čak 157 puta, a usput je potrošio oko 3.000 funti, prenosi Oddity Central.

Nekoliko medija prozvalo ga je najgorim vozačem sveta, ali drugi smatraju da je primer upornosti.

"Istina je ono što kažu - ne uspete li iz prve, probajte ponovo...Polaganje vozačkog ispita može biti jedan od najtežih životnih izazova i nekima od nas treba mnogo više pokušaja nego drugima", rekao je za Lad Bible Mark Tang, direktor kompanije "Select Car Leasing".

Iako je neimenovani muškarac trenutno na prvom mestu s najviše neuspelih pokušaja polaganja vozačkog ispita, ima ozbiljnu konkurenciju. Podaci DVSA-a pokazuju kako je na drugom mestu žena u tridesetim koja je pala 117 puta i još nije prošla, dok je na trećem mestu žena koja je uspela da položi iz 94. pokušaja.

(Index.hr)

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.