fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

zelena karta, lutrija

Osvojite ZELENU KARTU: Prijave do 10. novembra

Od 7. oktobra počeo je prijem aplikacija za učešće u lutrijskom programu za dodelu iseljeničkih viza za Sjedinjene Američke Države.

Ako ste zainteresovani i želite da učestvujete, posetite sajt www.dvlottery.state.gov koji će biti otvoren za prijave do 10. novembra ove godine.

Od svih pristiglih prijava na kraju će biti odabrano 55.000 građana širom sveta koji će dobiti čuvenu “zelenu kartu”.

Jedine validne prijave su prijave koje su ispunjene preko sajta američke ambasade, a sam odabir dobitnika vize je nasumičan.

Kandidati moraju ispuniti jednostavne, ali striktne uslove kako bi se kvalifikovali. Detaljne instrukcije možete saznati putem ovog linka.

Nakon uspešno završenog apliciranja dobija se jedinstveni broj. Broj je obavezno sačuvati kako bi se proverio status u toku sledeće godine, počev od 5. maja do 30. septembra 2021. godine.

Ambasada nije u obavezi da obaveštava učesnike o ishodu lutrijskog programa, tako da se učesnicima savetuje da sami provere svoj status.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.