Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Bolovi u leđima postaće prošlost: Vežba od samo 10 min a rezultat SJAJAN - | K-013 Portal
bolovi u ledjima, joga

Bolovi u leđima postaće prošlost: Vežba od samo 10 min a rezultat SJAJAN


Joga vežba za ublažavanje bolova u leđima – samo 10 minuta, bez puno truda!

Bolovi u leđima usled sedelačkog načina života mogu značajno kvariti kvalitet života, otežavati aktivnosti svakodnevno funkcionisanje. Jedna od najdelotvornijih prirodnih tehnika da se rešite bolova u leđima svakako je joga. Osim što iam terapeutsko dejstvo, joga nas može opustiti, dati novu energiju i učiniti da se osećamo sjajno.

bolovi u ledjima, joga

Joga poza koja sjajno deluje protiv bolova u leđima, posebno u gornjem delu leđa jeste Macijasana, odnosno položaj Ribe. Pomaže kod bolova u leđima, kod teškoća sa disanjem, anksioznosti, menstrualnih tegoba i zatvora. Evo kako da je uradite:

Lezite na leđa. Stavite ruke ispod kukova. Polako podignite grudi, zabacujući glavu unazad. Polako dišite i ostanite u položaju onoliko koliko vam prija, a zatim se lagano vratite dole. Ponovite vežbu nekoliko puta, a da bi imala efekta radite je oko 10 minuta svaki drugi dan.

Pored ove joga vežbe za ublažavanje bolova u leđima, možete podići noge uza zid dok ležite na podu, uvijati gornji deo kičme dok sedite u turskom sedu, raditi Balasanu ili iz sedećeg položaja dodirivati prste na nogama.

(Krstarica)

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

loading...