fbpx
parfem, nanosenje parfema

Na ovih 5 mesta ne stavljajte parfem

Kako prenosi „Reader’s Digest“, na telu postoji čak pet mesta na koja nikada ne bi trebalo da stavljamo parfem. Poslušajte savete stručnjaka kako ne biste oštetili kožu.

Svi vole da im kosa lepo miriše, ali parfemi za telo nisu dobri za vlasi. Alkohol koji sadrže može isušiti kosu i oštetiti vrhove.

Bolje bi bilo koristiti parfeme za kosu koji su dostupni u drogerijama ili naneti omiljeni miris na četku pa njome proći kroz pramenove.

Vrlo često možemo videti kako neko nanosi parfem na ruke, ali to stvarno ne bi trebalo da radite, tvrde stručnjaci.

Alkohol takođe može isušiti ovaj deo tela, pa čak može doći i do pucanja kože ako vam je ovo svakodnevna navika – posebno zimi kada je koža ruku suvlja.

Na pazuhe stavljajte isključivo dezodorans, parfeme nikad. Već pri prvom prskanju možete osetiti peckanje i svrb, a mogu se javiti i ozbiljnije iritacije.

Gde onda treba stavljati parfem?

Najbolja mesta za nanošenje su ona na kojima osećate puls – zglobovi ruke, vrat i zadnja strana kolena. To su i područja koja su često toplija od ostatka tela, pa ih parfem, odnosno alkohol u njemu neće nadražiti.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

 

hrskavi svet 460x600

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

sinhro logo

pancevo jooble