Najbolja maska za suvu i oštećenu kosu, a evo i zašto! -

Najbolja maska za suvu i oštećenu kosu, a evo i zašto!montekristo 0507


maska za kosu, pancevo, beograd

Maska za kosu od jaja je jedna od najboljih maski za kosu koja ima višestruko dejstvo za vašu kosu. 

Može vam pomoći kod opadanja, kod masne kose, kod suve kose, a samo ste na jedan korak od toga da je napravite.

Maske za kosu imaju funkciju da hrane vašu kosu, da svojim sastojcima dopiru ne samo po površini dlake, već i unutar dlake, na taj način pružajući kosi potpunu negu i zaštitu.

Vaša kosa nakon korišćenja maski dobija sjajnu, zdravu i lepršavu dlaku, dlaku bez ikakvih oštećenja.

Šta to čini jaja toliko moćnim za kosu ?

Jaja su veliki izvor vitamina B i proteina, koji su od velikog značaja za održavanje zdravlja vaše kose . Ukoliko koristitie sirova jaja možete uticati na zdrav rast kose i da joj pružite onaj neophodni i čarobni sjaj, zapravo da joj pružite živost.

Zato se koristi maska za kosu od jaja. Osim toga, na ovaj način hranite i obnavljate vašu kosu.

Maska za kosu od jaja može da se koristi na razne načine kako bi sprečili opadanje , ubrzali rast vaše kose i kako bi je učinili mekšom i dobro hidriranom.

Kao što smo rekli, dovoljno je  da koristite i samo sirova jaja, međutim kada ih pomešate sa limunovim sokom, maslinovim uljem, medom, jogurtom, ricinusovim uljem, ruzmarinom ili nekim drugim sastojkom , dobijate pravu vitaminsku bombu za vašu kosu.

Jaje u kombinaciji sa drugim sastojcima pojačava delovanje jaja na kosu. Postoji veliki izbor maski za kosu, naravno da zavisi od tipa vaše kose, koliko i kada je koristite, samo treba da nađete odgovarajuću za vašu kosu.

Međutim, maske su ipak samo dodatak. Uzalud sve to ako grešite u osnovnoj nezi kose, a tu pre svega mislimo na njeno pranje. Ako tu promenite svoje navike, vaša kosa može da zablista kao što se to desilo sa Ireninom. Njena kosa mastila se i opadala i jako je loše izgledala. Ali sada, ona ima zdravu i jaku kosu koja ne opada i na koju je ponosna. Saznaćete kako je uspela da je oporavi ako kliknete na priču koju je namje ispričala, a koja se nalazi na ovom linku: 

Zašto je neophodno da se koriste maske za kosu od jaja ?

Maske za kosu od jaja su neophodne kako bi vaša kosa bila zdrava, sjajna i glatka. Samo zamislite koliko je kosa  izložena suncu, vodi, koliko često je farbate, fenirate, sušite, vezujete, da li mislite da sve to prija vašoj kosi ?

Osnovna nega kose podrazumeva pravilno pranje, korišćenje šampona bez sulfata i parabena, balzam  i dodatna nega, u koju spadaju i maske za kosu.

 

Tags: ,

Šerujte ovu vest na vaše profile i tako pomozite da opstanemo. Unapred zahvalni.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.