fbpx
varnice, hemija, zaljubljivanje, emocije

3 znaka da između vas postoji jaka hemija

Kada se dve osobe zaljube jedna u drugu, između njih se oseća velika hemija. Uglavnom su one svesne toga, ali ima i onih slučajeva kada neko od njih nije siguran da li druga strana gaji iste emocije.

Kako biste bili sigurni da među vama postoji velika hemija, obratite pažnju da li osoba koja vam se sviđa pokušava da uradi neku od ovih stvari.

1. Smeje se kad je u vašem društvu

Osmeh će je odati. Osoba koja oseća romantične varnice dok razgovara sa vama uglavnom će imati blaženi osmeh na licu. Čak iako pokušava da ga sakrije, to joj teško polazi za rukom.

Taj osmeh ukazuje na osećaj unutrašnjeg zadovoljstva koje oseća kad ste zajedno. Ako primetite često tokom razgovora osmeh na licu osobe koja vam se dopada, sasvim je moguće da su osećanja obostrana.

2. Trudi se da vas dodirne

Ako osoba stavlja svoju ruku na vašu, želi da vas zagrli, da vam bude bliže, pomazi vas po kosi ili slučajno dodirne ruku tokom šetnje, moguće je da želi sa vama bliži odnos. Hemija podstiče dve duše da se zbliže i da se njihove energije ukrste, zbog toga pojačava želju za dodirom.

3. Gleda vas u oči

Oči su ogledalo duše, a kada posmatrate oči osobe koja vam se dopada pojaviće se romantiče varnice, iskre koje često nazivamo “leptirići u stomaku”. Ako primećujete da osoba tokom razgovora više fokusira pogled na vaše oči, moguće je da gaji određene simpatije i da je zavladala ljubavna hemija među vama.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

 

hrskavi svet 460x600

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

sinhro logo

pancevo jooble