fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

automobili za zene, z enski automobili

5 savršenih automobila za žene

Žene i muškarci se razlikuju. Posebno kada je odabir kola u pitanju. Ovi automobili predstavljaju odličan izbor za ženske vozače.

1. Audi A3
A3 je baziran na A seriji Volkswagen grupe, i od svog predstavljanja postaje jedinstven, piše Telegraf. Treća generacija ovog modela osvojila je nagradu automobila godine 2014. i to sa punim pravom.

U ponudi su brojne verzije motora, što je idealno za žene, a sam automobil je veoma udoban i veoma ekonomičan.

2. Hyundai Grand i10
Ovo je definitivno jedan od najboljih automobila za žene jer ima nisku cenu, ali i veoma male troškove održavanja.

Grand i10 ima male dimenzije, što olakšava parkiranje i čini vožnju preciznijom.Oon što je posebno važno jeste niska buka tokom voženje, a pristune su brojne bezbednosne funkcije koje ovaj model zaista čine „kompletnim paketom“.

3. Mini Cooper Clubman
Mini Cooper je napravljen kako bi izgledao kompaktno, a male dimenzije i upečatljiv dizajn samo predstavljaju šlag na torti.

Ali, uprkos svojoj kompaktnosti, Clubman ime četvero vrata i znatno više prostora unutra nego što bi mnogi to očekivali.

4. Honda Civic
Ovo je definitivno jedan od najpristupačnijih automobila koje možete da kupite. Civic je sve bolji iz generacije u generaciju i nudi solidnu ekonomičnost i pristupačno održavanje.

Ovo je odličan izbor čak i za porodice zbog odlične stabilnosti i upravljivosti koji garantuju bezbednu vožnju.

5. Smart Fortwo Cabriolet
Iako može da smesti samo dve osobe, Smart je poznat po svojoj ekološkoj svesti i bezbednosti. Uprkos tome što ima mesta z asamo dve osobe, Smart im nudi dosta prostora, ali i laku vožnju i parkiranje.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.