Jednostavne vežbe koje smanjuju podbradak -

Jednostavne vežbe koje smanjuju podbradak

pancevo, beograd, novi sad

Podbradak često dolazi sa kojim kilogram viška, a može biti i nasledan, pa sa godinama bude sve više primetan.

Kad se jedom sakupi masno tkivo na podbratku, nažalost, nije baš jednostavno ga se rešiti. Ovo su jednostavne vežbe koje smanjuju podbradak!

Često se događa da nakon dijete, podbradak ostane, posebno u zrelim godinama kada koža počne da gubi elastičnost. Osim viška kilograma i genetika može da bude zaslužna za njegovo stvaranje. Pokušajte da ga sa ovim vežbama zauvek uklonite.

Vikanje

Otvorite usta kao da želite jako glasno da vičete i ponovite to više puta. Ova vežba jača muskulaturu čeljusti i napinje celo lice.

Pokret glavom

Važno je da ne mašete naglo glavom kako se ne bi povredili. Ova vežba se izvoditako što polako okrenete glavu levu, a potom na desnu stranu. Ponovite to deset puta, pa napravi kratku pauzu. Uradite pet serija.

Pritisnite nepca jezikom

S ovom vežbom jača se muskulatra vrata. Zatvorite usta i pritisnite jezik jako o nepce. Potrebno je da stiskate što jače možete. Držite tako nekoliko sekundi pa opustite. Ponovite vežbu nekoliko puta.

Šaka na bradi

Stisnite šaku i stavite je pod bradu. Pritisnite glavom prema šaci i tako držite nekoliko sekundi. Ova vežba je dobra protiv podbratka, ali i odlična za opuštene obraze.

Naizmenično topla i hladna voda

Poznato je da je tuširanje, naizmenično hladnom i vrućom vodom, dobro protiv celulita. Na vratu će učinak biti jednak.

(SvetPlus)

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com