fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

ciscenje televizora, kako ocistiti televizor, ekran televizora, kako obrisati ekran od televizora, brisanje ekrana, brisanje, ekran, televizor

Kako se pravilno čisti televizor: Pripazite na jedan detalj!

Čišćenje je uvek naporno. A još je napornije ukoliko ne vladate malim trikovima. Kada je u pitanju čišćenje televizora i daljinskih upravljača, presudno je korišćenje pravih tkanina.

Tačnije, krpice od mikrofibera, jer ne oštećuju ekran i jednostavno upijaju prašinu. Međutim, trebalo bi pripaziti na još jedan detalj.

Krpicom od mikrofibera prebrišite svu površinu televizora – ekran, dugmiće koji se nalaze ispod, ili sa strane, kao i pozadinu televizora koja najčešće ima najviše prašine. Ovo bi trebalo raditi jednom nedeljno, a ako imate vremena i češće.

ciscenje televizora, kako ocistiti televizor, ekran televizora

Ipak, najvažnije je da ne nanesote pravo nikakvo sredstvo na televizor, već da ga prvo nanesete na krpicu, a tek onda na ekran. Ali i ovde je potrebna doza opreza. Naime, tečnost ne bi smela da sadrži amonijak, alkohol, ili aceton koji bi mogli da unište ekran. Daljinski upravljač je najbolje očistiti mokrom dezinfekcionom krpicom, a najvažnije je obrisati dugmiće, kao i udubljenja oko njih.

(Krstarica)

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.