Koji su idealni parfemi za hladne dane -
najbolji parfemi za zimu

Koji su idealni parfemi za hladne dane

Razni mirisi pojavljuju se u našim mislima čim pomislimo na zimu. Na pamet nam padaju drvenaste mirisne arome, kao i arome cimeta, jabuke, narandže, kuvanog vina i začina, koje donose osećaj topline i udobnosti, baš kao i omiljeni džemper zimi.

Mogu postati poput pravog vremeplova i odvesti nas u sećanja iz detinjstva – prisećamo se vremena provedenog kod kuće i porodičnih okupljanja oko novogodišnje jelke.

Bez obzira na to što vremeplov još nije izmišljen, putovanje kroz sećanja uz mirise je u potpunosti ostvarivo. Uz to je i prilično jednostavno. Potrebno je samo da odaberete prave mirisne note koje će vam doneti najbolji zimski parfemi sezone i magija će se dogoditi.

Ipak, zimski mirisi ne moraju uvek nužno da budu i praznični. Zimski parfemi mogu biti duboki, tajanstveni, vrlo slojeviti mirisi koji se polako razmotavaju i stvaraju osećaj prijatnosti bez obzira na sve niže temperature. Parfemi koji mirišu na zimu treba da budu topli i senzualni, da u sebi imaju dovoljno dugotrajnih aroma da bi se zadržali na omiljenom džemperu.

(Krstarica)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

RADIO K-013 PLAY

RADIO K-013 PLAY uživo

meridian1500

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

meridianApsolutnih100

pancevox

pancevo jooble

vakcinacija baner 2020

Domaci recepti