Ljubavni saveti koje NIKADA ne treba da slušate -

Ljubavni saveti koje NIKADA ne treba da slušatemontekristo 0507


Pronalazak srodne duše nije jednostavan zadatak. Ponekad je to izrazito frustrirajuć i depresivan zadatak zbog kojeg na trenutke izgubimo veru u ljubav. U takvim trenucima smo očajni za pronalaskom toga koji su ljubavni saveti najkorisniji.

Kako piše Cosmopolitan, takvi saveti su uglavnom beskorisni i ne biste trebali da ih slušate, a ovo su neki od njih.

Ne možete pronaći pravu ljubav na društvenim mrežama

Neretko je mišljenje da se na dejting aplikacije prijavljuju samo čudaci i osobe koje ne mogu pronaći ljubav uživo. Naravno, to nije tačno. Mnogo je srećnih veza nastalo upravo putem interneta, a čudaci se mogu naći svuda, i na internetu i uživo.

Na početku budite savršeni

Naravno da želite da ostavite najbolji prvi utisak, ali nema potrebe da se pretvarate da ste nešto što niste. Od početka budite opušteni i onakvi kakvi jeste jer ćete samo tako znati da li ej osoba s kojom ste prava za vas ili ne.

Znaćete ko je prava osoba za vas onog trenutka kada je ugledate

Ne, znaćete ko vam je zgodan onog trenutka kad ga ugledate. Da je neko prava osoba za vas, shvatićete tek kad ga upoznate, a ne nekom čarobnom strujom koja će proći vašim telom kada se vaša srodna duša pojavi pred vama.

Suprotnosti se privlače

Istina, lepo je kada vas neko dopunjava i kada ima ono što vama ne dostaje i obrnuto. Ipak, životni interesi moraju da se poklapaju jer bez toga vaša veza ne vodi ničemu.pancevo, beograd, novi sad

(Krstarica)

Šerujte ovu vest na vaše profile i tako pomozite da opstanemo. Unapred zahvalni.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.