Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Novi trend na venčanjima preti da postane veliki hit - | K-013 Portal
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 206

Novi trend na venčanjima preti da postane veliki hitpancevo, beograd, novi sad

Za novi trend venčanja - pod nazivom "Unplugged Weddings“ (u slobodnom prevodu "Isključena venčanja“) – reći ćemo "Da, uzimam!“

Ne, ne radi se o venčanju gde će band svirati isključivo na akustičnim instrumentima, to nam je svima prvo palo na pamet.

Reč je venčanju na kojem se svi gosti odriču jedne stvari, a ovaj trend bi iduće godine trebao da postane pravi hit, možda čak i u regionu... "Unplugged Weddings" zapravo je venčanje bez telefona! Ono što se vrlo malo parova koji se venčavaju usudilo ove godine, sledeće će biti hit!

Prema jednom nedavno sprovedenom istraživanju u kojem je učestvovalo 500 parova koji već planiraju venčanje, njih 80 posto želi venčanje bez pametnih telefona. Čak 90 posto će zamoliti svoje goste da se odreknu telefona „samo“ na ceremoniji, a pet posto će pokušati da zabrani telefone na celom venčanju.

Zašto venčanje bez mobilnih? Razlozi su jasni: gosti na venčanju doživljavaju slavlje često samo još preko malih displeja. Svečano „da“, prvi ples mladenaca ili sečenje svadbene torte – svi emocionalni trenuci se snimaju – a ne proživljavaju!

Nije ni čudo da se mladenci često osećaju poput glumaca - premda samo žele da slave sa svojim gostima. Mobilni takođe kvari atmosferu i raspoloženje – na primer, kako će neko plesati ako stalno snima šta se događa? Ili kako će pričati sa drugim gostima i opušteno da se zabavlja?

Nema fotografija

Još jedna stvar ide u korist trendu „Unplugged Weddings“: novopečeni venčani par može nakon venčanja da odluči koje će fotografije i trenutke podeliti na društvenim mrežama.

Profesionalni fotograf koji snima venčanje ne treba više seckati sa fotografija goste koji pilje sa glavom prema dole u telefone ili sami snimaju i fotografišu.

Goste treba oprezno pripremiti

Bolje nemojte „iznenaditi“ goste sa zabranom mobilnih. Dajte im u pozivnici šarmantnu naznaku za tako nešto. Lepi znak na lokaciji služi kao mali podsetnik.

(24sata.hr)

Tags:
loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.