Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Novo lice portala Nadjidom.com - | K-013 Portal
nadjidom.com

Novo lice portala Nadjidom.comZa razliku od životinja koje se oslanjaju na čula mirisa i sluha, kod ljudi je čulo vida primarno u istraživanju, upoznavanju i prepoznavanju sveta.

Od srednjovekovnih renesansnih slika do Instagram i TikTok kulture življenja, opsednuti smo lepotom vizuelnih sadržaja. To je jedan od vodećih razloga zašto brendovi treba da poseduju upečatljiv vizuelni identitet, koji bez reči govori o prošlosti, radu i vizijama brenda.

Iako je bitno da bude pamtljiv i prepoznatljiv, vizuelni identitet takođe podleže promenama - štaviše, nakon određenog vremenskog perioda one su čak i poželjne. Ne govorimo o drastičnim izmenama, već novom ruhu koje će osvežiti i unaprediti postojeće stanje, dok će zadržati karakteristike koje su klijenti voleli kod svog omiljenog brenda.

Baš kao i svi brendovi koji drže do sebe, vaš omiljeni portal za nekretnine NadjiDom.com je odlučio da se osveži, u skladu sa poslednjim trendovima koji su na snazi u svetu web dizajna.

Šta je novo na portalu NadjiDom.com?

Dok smo razmišljali kakve bismo promene mogli uvesti na portal NadjiDom.com, vodili smo se sopstvenim iskustvima i pokušavali da identifikujemo emocije koje u nama bude razni sajtovi, šta nas odvraća, a šta privlači.

Jednostavna navigacija koja omogućava lako snalaženje na sajtu

Obzirom da nam je korisničko iskustvo, odnosno zadovoljstvo, ne prvom mestu, prilikom redizajna veliku pažnju smo posvetili funkcionalnosti i snalaženju na sajtu. Svesni smo da je predvidljiva navigacija ključna kako bi se korisnici nesmetano kretali kroz sajt i pronalazili željene stranice, jer čak i najbolji oglasi mogu ostati neotkriveni ako korisnici ne mogu da se snađu na sajtu, nego frustrirani odustaju nakon par pokušaja.

Preglednost i jasan dizajn

Sajt je pregledan i jasan, živih boja koje ne zamaraju oko prilikom dugog pretraživanja (a složićemo se da potraga za idealnim stanom nekad zna da traje satima i danima). Sve kategorije su istaknute, stoga neće biti bespotrebnih klikova, vraćanja, podešavanja. Jednostavno uključite željene filtere - recimo Prodaja stanova u Novom Sadu i pogledajte koji stan iz naše ponude najviše odgovara vašim kriterijumima.

Mnoštvo podešavanja za sužavanje pretrage

Pretragu značajno olakšava mogućnost detaljne pretrage unutar koje se nalaze brojni parametri: odabir grada (čak i deo grada, naselje i ulica), tip stambenog prostora, kvadratura, broj soba, nameštenost, spratnost, vrsta grejanja itd. Međutim, ni to nije sve! Štikliranjem kućica sa željenim parametrima možete odabrati uknjiženu odnosno neuknjiženu nekretninu, novogradnju, starogradnju ili stan u izgradnji, zgradu sa garažom, dvorištem, liftom i brojnim drugim karakteristikama.

Recimo, u pretragu možete uneti upit Prodaja stanova u Beogradu, opština Savski Venac, Resavska ulica, zgrada sa liftom i kablovskom i izlistati rezultate.

Pregledi bez ometajućih i iritirajućih reklama

Zaključili smo da reklame koje se pojavljuju u svim delovima ekrana, baš kao i šareni baneri na kojima ne možemo da uočimo ikonicu “X” za zatvaranje, znaju da budu iritantni i odvlače pažnju. Pored toga što glasna reklama zna da nas trgne i učini da izgubimo koncentraciju, ovakvi sadržaji čine da sajt izgleda nepregledno i prenatrpano. Stoga smo ih isključili i odlučili da vam podarimo jedinstveno, neometano korisničko iskustvo.

Prilagođenost za preglede sa svih uređaja

Obzirom da znamo da danas veliki broj korisnika Internetu pristupa sa mobilnog telefona, prilagodili smo portal NadjiDom.com za pregled sa svih uređaja. Bez obzira da li u rukama imate tablet ili smartfon ili ste za ekranom PC-a ili laptopa, sajt će se učitati brzo i u potpunosti. Nema čekanja, reload-ovanja i nerviranja - vaše korisničko iskustvo će biti besprekorno (kao i vaš budući stan)!

Najveći izbor nekretnina za prodaju i izdavanje u regionu

Bez obzira da li vas zanima prodaja stanova u Pančevu ili najam stana u Budvi, portal za nekretnine NadjiDom.com je prva stanica koju treba da posetite kada krenete na uzbudljivo putovanje potrage za idealnim životnim prostorom.

Portal NadjiDom.com mesečno poseti više od 150.000 korisnika koji razgledaju bogatu bazu ponude nekretnina u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Hrvatskoj.

Posetite nas!

Tradicija duga 12 godina govori u prilog našoj posvećenosti da pomognemo korisnicima u jednom od najlepših i najvažnijih životnih izazova - pronalasku idealnog stambenog prostora, kako bi se ova potraga okončala sa što manje stresa i briga, i ostala u sećanju kao jedan od najradosnijih dana u životu.

Bilo da tražite ili posedujete nekretninu koju želite da iznajmite, odnosno kupite/prodate, učinite je delom ponude vodećeg portala za nekretnine i povećajte svoje šanse da nameru sprovedete u delo u što kraćem roku. Čak i ako trenutno niste u potrazi za stanom, pozivamo vas da pogledate naše novo ruho - možda će vas inspirisati na nove životne poteze koje niste planirali!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.