Ove greške u vođenju ljubavi žene ne praštaju -

Ove greške u vođenju ljubavi žene ne praštajumontekristo 0507


pancevo, beograd, novi sad

Ako vam tokom vođenja ljubavi smetaju neki potezi vašeg partera, vreme je za ozbiljan razgovor.

Možda da vam to bude novogodišnja odluka. Uz malo takta i mašte može se sve popraviti te ga lako možete pretvoriti u savršenog ljubavnika.

Brojne ankete napravljene su na temu grešaka u krevetu, a mi vam donosimo one koje žene teško opraštaju.

Kao da želi da obori lični rekord

Prebrz je, menja poze svakih 20 sekundi, dodiruje vas svuda kao muva bez glave… Ono što možete uraditi je to da mu objasnite svoje želje i način na koji želite da vas dodiruje. Ako se bojite da će ga preplašiti lekcija iz vođenja ljubavi, uzmite njegovu ruku i pokažite joj kuda i kako da ide. Možete i odabrati pozu u kojoj vi vladate situacijom.

Nakon seksa, on se okrene na drugu stranu i zaspi

Neko posle seksa voli da se grli i mazi, drugi zahrče, treći zapali cigaretu, četvrti čačka mobilni telefon, netko juri u kupatilo ili do frižidera… mnogo je tipova postkoitalnog ponašanja. Ako ste vi skloni jednom tipu, a vaš partner potpuno drugačijem, nije čudo da možete biti povređeni. Nakon orgazma, muškarci ulaze u fazu u kojoj gube interes za seks i zbog pojačanog lučenja serotonina postaju pospani. Nemojte mu to uzeti za zlo.

Obdaren je i misli da je to dovoljno za dobar seks

Stalno se hvali svojim alatom, a u krevetu i nije preterano aktivan… Uveren je da je njegova obdarenost dovoljna i da ne treba posebno da se trudi. Gledaj i divi se, malo sutra. Crveni karton se već lagano izvlači iz džepa.

Kod njega nema predigre

Skoro svaki muškarac zna da je predigra itekako važno. Onaj koji je ignoriše, pravi je egoista. Ako želite da promeni ovakvo ponašanje, učinite to što pre, sasecite stvar u korenu.

Žene je uglavnom potrebno više vremena da se opuste i prepuste telesnom užitku, pa im je zato predigra i potrebnija. “Često od žena čujem da njihovi muškarci vole ‘da preskočite’ sve ono između prvog dodira i penetracije, ali time se zanemaruju ženske potrebe. Predigra će povećati želju i podstaknuće lubrikaciju i tako učiniti odnos ugodnijim i uzbudljivijim”, kaže doktorka Suzan Blok, seksualna terapeutkinja.

Zapeo je za samo jednu pozu

Možda je to stvar karaktera? Ali, ako je van kreveta vaš partner zanimljiva i radoznala osoba, možda je nesiguran u seksu. Možda se boji da će, ako eksperimentiše s nečim novim, doživeti neuspeh. Tada mu je potrebna podrška. Recite mu da je on ljubavnik o kome ste oduvek sanjali. Možda je ovo laž, ali je jako korisna, piše Gloria.pancevo, beograd, novi sad

 
(Goria, A. J.)

Šerujte ovu vest na vaše profile i tako pomozite da opstanemo. Unapred zahvalni.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.