Ovih šest tipova muškaraca nisu za brak -
muškarci, život, muškarci koji nisu za brak, tipovi muškaraca

Ovih šest tipova muškaraca nisu za brakmontekristo 0507


Možda zvuči grubo, ali neki su muškarci dobar „materijal“ za brak, a neki prosto to nisu. U bračnoj zajednici traži se vernost, iskrenost, predanost, spremnost na kompromise i stavljanje sebe, s vremena na vreme, na drugo mesto. Neki muškarci te kvalitete jednostavno nemaju, a evo kojih je to šest tipova muškaraca koji nisu poželjni supruzi.

1. Muškarac koji vam je slomio srce i nikada se zbog toga nije izvinio

To što on vas vidi zajedno do kraja života i u srećnom braku ne znači da mu je žao što vas je nekada ranije povredio. Iako svako može da pogreši, biti sposoban priznati grešku i biti s nekim ko može da uradi to isto, vrlo je važan aspekt za srećan brak.

2. Neveran muškarac

Zabluda je da će se muškarac koji je u vezi bio neveran, u braku odjednom preobratiti i biti veran i privržen. Pa čak i ako bude tako, takvom muškarcu nikada nećete moći da verujete u potpunosti. A, kakav je to onda brak bez poverenja?

3. Egoističan muškarac

U ljubavi i braku nekad same sebe moramo staviti na drugo mesto. Muškarci koji su previše okupirani sobom i sami sebi (uvek) najvažniji – nisu sposobni vaše potrebe nekada da stave ispred svojih, zbog čega nikada neće biti dobri bračni partneri.

4. Prevarant

Muškarac koji zezne nekoga kako bi došao do brze i lake zarade, pa bio to i njegov zli šef koji je to „zaslužio“, nije osoba kojoj možete verovati. Pa, i ako to možda nikada ne bi učinio vama, sa ovakvim muškarcem nikada nećete biti načisto da li i vi i na koji način možete postati žrtva neke njegove prevare.

5. Lenština

Suprotna krajnost radoholičaru je lenština. I ako je trenutno nezaposlen, vašoj vezi može doprineti ako na sebe preuzme kućne poslove, brigu o deci i slično. Koja žena želi supruga koji samo sedi na kauču, gleda TV, pije pivo i „nije mu ni do čega“?

6. Muškarac koji ne zna da se nosi sa problemima

U venčanim zavetima deo „u dobru i u zlu“ ne postoji bez razloga. Muškarac koji se isključuje i udaljava čim se pojavi neki problem neće biti uz vas kada ga budete najviše trebali. Nije vam potreban suprug na kojeg nećete moći da  računate i da se na njega oslonite.

(Krstarica)

Šerujte ovu vest na vaše profile i tako pomozite da opstanemo. Unapred zahvalni.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.