fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

ciscenje resetke iz rerne

Rešetke iz rerne lako možete očistiti pomoću ova dva sastojka

Nekoliko australijskih majki otkrilo je jednostavnu metodu koja će u potpunosti ukloniti mrlje i preostalu mast od pečenja i očistiti rešetke iz pećnice bez višesatnog ribanja.

Sve što vam treba je tableta za mašinsko pranje posuđa, aluminijumska folija i kada napunjena toplom vodom. Proces traje najmanje dva sata, ali vi skoro ništa ne radite.

Za početak, izvucite sve rešetke iz pećnice, odložite ih pojedinačno u foliju, zatim stavite u kadu napunjenu toplom vodom, taman toliko da prekrije rešetke, dodajte tabletu za pranje posuđa i ostavite ih da se natapaju barem dva sata.

– Napunila sam kadu s vrućom vodom, svaku rešetku sam pojedinačno omotala folijom i tako sam ih ostavila u kadi. U vodu sam dodala tabletu za pranje posuđa i sve sam ostavila dva sata da se natapa – rekla je jedna žena.

– Nakon dva sata sam prebrisala rešetke s magičnom krpom. Brzo i jednostavno – objasnila je.

Postupak čišćenja je efikasan jer aluminijumska folija ima hemijsku reakciju s tabletom za pranje posuđa.

Druga je žena potpuno izvukla rešetke, noseću konstrukciju i staklo s vrata pećnice i ostavila ih u vrućoj vodi, u koju je pre toga stavila tabletu za pranje posuđa, i pustila tri i po sata da odstoji.

– Nikad nije bilo čistije – izjavila je.

Neki su u početku bili skeptični nakon što su pročitali ovaj trik za čišćenje rešetki iz pećnice, ali nakon što su isprobali su bili zapanjeni izgledom rešetki i nosilica, koje su se sijale kao da su nove.

– Koristite ono što imate, nema potrebe kupovati nove proizvode za čišćenje – predložila je jedna žena nakon što je isprobala trik.

Nakon što se ispusti voda iz kade, nijedna od žena koje su isprobale trik nisu imale problema s preostalom masnoćom – kada je nakon ispiranja ostala čista.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.