Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Stvari koje ne bi trebalo da čistite papirnim ubrusima - | K-013 Portal
papirni ubrusi

Stvari koje ne bi trebalo da čistite papirnim ubrusima


Papirni ubrusi veoma su korisni u kuhinji. Da li možete da nabrojite koliko ste puta do sada tim komadom papira obrisali neku kuhinjsku površinu?

Ipak, mnogi će ih iskoristiti i izvan kuhinje. Međutim stručnjaci smatraju da njima ne bi trebalo da se čiste određene stvari poput naočara, ekrana i drvenog nameštaja.

Većina stakala ima zaštitni sloj koji ćete lako oštetiti ako ne čistite stakla po preporuci proizvođača. Iako je zaista jednostavno da zgrabite komad kuhinjskog ubrusa i prebrišete masne fleke na staklima, izbegavajte to da činite.

papirni ubrusi

Ekrane vaših mobilnih telefona takođe ćete oštetiti ako ih čistite kuhinjskim ubrusom. Birajte tkanine i sredstva koja neće oštetiti zaštitni sloj na ekranima niti boju.

Drveni nameštaj mogli biste da oštetite ako ga brišete papirnatim kuhinjskim ubrusom. Iako ne mora da vam čini kao nešto s čime biste mogli uzrokovati neka oštećenja, bolje je da drvene površine prebrišite mekanim i čistim krpama.

(Večernji list)

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

loading...