fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

skidanje nalepnice s vetrobrana, skidanje nalepnice sa sofersajbne

Uradi sam: Kako najlakše skinuti nalepnice s vetrobrana

Zbog čvrstog lepka, skidanje registracione nalepnice ili vinjete zalepljene na vetrobransko staklo može biti prava muka.

Svi koji putuju van granica Srbije neretko se susreću s vinjetama za vožnju auto-putem. Najčešće se biraju nedeljne, a ako ih ne skinete odmah nakon isteka, možete imati problema. Istina ne zakonskih već onih estetskih, jer vreme čini svoje, a jak lepak ne ostavlja puno prostora noktima i sličnom alatu.

Stare nalepnice i vinjete na vetrobranskim staklima stvaraju probleme čak i kad se uklone. Masne fleke od lepka teško se uklanjaju, osim ako pri sebi nema odgovarajuće hemikalije.

Naime, od pomoći je najobičnije sredstvo za pranje prozora. Našpricajte nalepnicu, pričekajte malo i uklonite je pažljivo potom britvicom ili žiletom, savetuju iz HAK-a. Poslužiti može i alkohol za čišćenje.

Zimi možete nalepnicu zagrejati fenom za kosu i takođe je jednostavno ukloniti, a tu je i univerzalni sprej WD-40 koji uvek pomaže u ovakvim situacijama.

U svakom slučaju, nakon uklanjanja nalepnice operite staklo deterdžentom i krpicom kako bi obrisali preostalu masnoću.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.