Zaboravite na mišićave: Muškarci sa većim stomacima su bolji ljubavnici -
Muskarci sa vecim stomacima

Zaboravite na mišićave: Muškarci sa većim stomacima su bolji ljubavnici

Devojke bi mogle da skrenu pogled sa mišićavih „Apolona“ i svoju pažnju usmere na malo „punije“ momke nakon što pročitaju nove rezultate istraživanja o seksu.

Naime, studija turskih istraživača nesumnjivo ukazuje da su muškarci sa većim stomacima izdržljiviji u krevetu u odnosu na mršavije pripadnike jačeg pola.

Istraživanje je sprovedeno nad 200 muškaraca, a njih sto je imalo problema zbog svojih performansi u seksu, dok ostalih stotinu nije prijavljivalo nikakav nedostatak. Istraživači su se fokusirali i na njihov telesni indeks – odnos težine i visine.

Rezultati su bili više nego interesantni. Oni sa višim telesnim indeksom „trajali“ su duže od svojih mršavijih suparnika za oko 5 minuta u proseku. Grupa sa normalnim telesnim indeksom u krevetu je trajala u proseku dva minuta, a grupa sa većim indeksom čak 7,3 minuta. Štaviše, ispitanici sa normalnim telesnim indeksom češće su patili od prerane ejakulacije.

Na prvi pogled rezultati istraživanja su čudni jer su muškarci sa normalnim telesnim indeksom u principu zdraviji. Kako je onda moguće da oni imaju lošiji performans od muškaraca sa većim indeksom i više zdravstvenih problema?

Stvari su, kako kažu istraživači, ipak malo komplikovanije od toga.

Muškarci sa većim telesnim indeksom poseduju veće količine hormona estradola koji je zaslužan za odlaganje orgazma. Istraživači su čak predložili da muškarci sa manjkom mišića na telu imaju bolje izglede da odlože orgazam nego oni koji su „doterali“ svoju mišićnu masu.

(Krstarica)Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.