fbpx
italijanski namestaj, namestaj

Zašto treba da investirate u italijanski nameštaj?

Prilikom uređenja Vašeg doma ili prostora za rad neophodno je da pažljivo odaberete odgovarajući nameštaj čija je uloga u održavanju potrebnog komfora i prijatne atmosfere veoma važna.

Modeli koji se prave serijski, od loših materijala, predstavljaju nešto što tokom formiranja enterijera treba izbegavati.

Iz tog razloga okrenite se proverenim i cenjenim italijanskim brendovima koji su sinonim za kvalitet.

Zbog čega treba izbegavati jeftin nameštaj?

Ulazite u salon nameštaja ili istražujete internet sajtove gde se prodaje nameštaj i vidite da prodavci svoje artikle nude po neobično niskim cenama. Ne žurite nigde jer imajte na umu da koliko dajete toliko dobijate kada se govori o ulaganju u enterijer.

Jeftini modeli nameštaja brzo propadaju jer su izrađeni od loših materijala, često su neudobni i nepraktični i vrlo brzo ćete morati da ih menjate. Ovo nikako ne predstavlja uštedu kao što se često prezentuje, već uzaludno bacanje novca.

Vi mislite da ćete kupovinom jeftinog nameštaja uštedeti, ali zapravo ćete čestim menjanjem ili popravkama oštetiti dobar deo budžeta.

italijanski namestaj, namestaj

Upoznajte se sa italijanskim nameštajem

Kada se spominje Italija, svakome na pamet padaju moda, automobili i vrhunsko vino. Međutim, svako ko se imalo razume u proces proizvodnje nameštaja i dizajn, reći će Vam da je italijanski nameštaj broj jedan u svetu.

Kada se govori o stvaranju različitih modela u različitim stilovima, Italija je bez sumnje lider na tržištu nameštaja. Italijanski dizajneri posvećuju mnogo pažnje i ljubavi svakom koraku – od same ideje i nacrta do završne obrade. Dobijaju se kvalitetni komadi koji služe svrsi, dugo traju i privlače poglede zbog svoje lepote. Italijanski nameštaj je savršen u svakom smislu i vredan ulaganja.

Stvoren da traje

Običan nameštaj koji se proizvodi serijski od jeftinih materijala neće potrajati duže od pet godina. To je njegov maksimum, a često se događalo da već nakon par meseci kupci bace na otpad garniture, stolice, police i klub stolove koji su se raspali iako su vodili računa o njima i održavali ih.

Kada kupujete nameštaj birajte nešto što će Vas dugo služiti i decenijama zadržati tu funkcionalnost, ali i estetiku. Upravo takav je italijanski nameštaj.

Svaki model, bez obzira na stil i svrhu, je osmišljen i napravljen da bude otporan na uticaj vremena. Jednom kada uredite svoju kuću, stan ili poslovni prostor uz investiranje u italijanski nameštaj rešili ste problem enterijera na duge staze. Možete se fokusirati na neke druge stavke, ne razmišljajući da li će kupljeni komadi morati da se menjaju, sređuju i dorađuju još dugo dugo.

Svaki model je unikatan

Pogledajte ponudu italijanskog nameštaja u bilo kom salonu ili na internetu i sigurno ćete biti oduševljeni.

Italijanski modeli ostavljaju bez daha svojim izgledom i načinom izrade. Jedinstveni su i često se prave u ograničenim količinama. Ukoliko svoj prostor za odmor ili posao opremite italijanskim nameštajem u njemu ćete se uvek osećati spokojno.

U njemu ćete dobiti svu potrebnu energiju kada se budete odmarali ili ćete biti produktivniji tokom izvršenja radnih zadataka. Takođe, Vaši ukućani, zaposleni ili gosti će rado boraviti u tako uređenom prostoru i na njih ćete ostaviti pozitivan utisak kada vide da imate dobar ukus i da pametno ulažete svoj novac.

Veliki izbor za svačiji ukus

Nebitno koliko ste probirljivi, italijanski dizajneri su Vam kod većine modela ostavili mogućnost da birate boje, dezene i materijale i time personalizujete svoj životni ili radni prostor.

Ne postoji šansa da u asortimanu italijanskog nameštaja ne nađete ništa što odgovara Vašem ličnom ukusu, željama i potrebama. Takođe, postoji i šansa da birate i dimenzije kod mnogih artikala, što je takođe olakšanje.

Ubrzo ćete imati savršeno uređen dom, lokal ili kancelariju – baš kao u filmovima, u časopisima ili na fotografijama sa interneta.

Jednostavno održavanje

Možda će Vam se činiti da je potrebno mnogo posla da bi Vaš novi italijanski nameštaj ostao uvek čist i u što boljem stanju, međutim to nije tačno.

Potrebna su osnovna namenska sredstva za čišćenje nameštaja, mekana krpa i usisivač i za čas će sve da se sija kao da je novo. Takođe, proces čišćenja treba obavljati jednom dnevno ili nedeljno, što zavisi od modela i materijala od kojeg je on sačinjen.

Italijanski nameštaj odlikuju i visoke cene – ali to ne treba da vam bude prepreka u kupovini

Cifre označene pored izloženog nameštaja ne treba odmah da Vas odbiju. Razmislite zašto italijanski nameštaj košta puno. On se kupuje jednom tako da traje generacijama.

Prilikom izrade materijali se pažljivo biraju, a sama produkcija je dovedena do savršenstva. Italijanski nameštaj odlikuje kvalitet u svakom smislu i zbog toga vredi od njega odvojiti malo više novca. Dobićete prelepe komade koji su unikatni i prkose vremenu.

(S. Stanković)

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

 

hrskavi svet 460x600

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

sinhro logo

pancevo jooble