fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

ketering pancevo, ketering konoba 32, konoba 32

Zbog čega je ketering uvek dobar zalogaj?

Hrana je zaista bitan deo svake proslave i svečanosti. Dobro posluženje može značajno uticati na ukupnu atmosferu, a činjenica je da ga doživljavamo kao jedan od temelja dobrog ugođaja na svim zgodama.

U želji da doprinesemo atmosferi događaja koji organizjemo, na prvom mestu se bavimo time da naši gosti uživaju u dobrim ukusima, kao i da hrana koja je poslužena bude vizuelno privlačna, dobro servirana i naposletku prikladna prilici.

Budući da je ovo nimalo lak zadatak, sve češće se okrećemo ka ketering servisima, koji će odgovoriti na sve naše zahteve i naše zamisli sprovesti u delo, a nama omogućiti da se posvetimo svojim gostima i uživamo u danu koji obeležavamo proslavom.

Šta podrazumeva dobar ketering i kada se za njega opredeliti?

Ketering usluga u osnovi podrazumeva više od same pripreme i dostave hrane. Oni koji se bave keteringom zaista posvećeno, želeće da odgovore na detaljnu porudžbinu i uzeće u obzir vaše potrebe. Ukoliko je pred vama proslava, koktel ili svečanost, želećete da ponudite svojim gostima ukusnu hranu, koja će biti prilagođena prilici. Od vrste zabave zavisi da li će to biti jednostavniji zalogaji ili kompleksnije posluženje, od broja gostiju zavisi količina hrane, a u zavisnosti od toga da li je period posta, te da li su neki od gostiju alergični na određenu vrstu namirnica ili je iz drugih razloga izbegavaju, sastav pripremljene hrane će eventualno biti korigovan. U većim gradovima postoji širok izbor ketering servisa i u vezi sa njihovim načinom poslovanja i izborom posluženja se možete informisati preko njihovih sajtova, te i iz brojnih drugih izvora na internetu ili među svojim poznanicima. Jedan od kriterijuma da pronađete zaista najbolji ketering u Beogradu ili Pančevu jeste opcija pravljenja personalizovanog menija za vaše proslave, kojim će se ovi profesionalci iz oblasti kulinarstva potruditi da ostvare vašu zamisao. U osnovi se za ovu uslugu valja opredeliti uvek kada obeležavate važan datum ili na primer neki uspeh, ne biste li mogli da i sami iskusite atmosferu, budete odmorni i posvećeni svojim gostima.

Ketering za slave i praznike

Jedan od najznačajnijih porodičnh praznika kod nas jeste krsna slava, kada okupljamo u svome domu najbliže prijatelje i porodicu. Ovaj i njemu slične svečane dane naravno želimo da provedemo uz dobar zalogaj i naposletku učinimo da svi prisutni dele naše svečano raspoloženje i radost. Uglavnom se pre ovakvih praznika danima ili čak i mnogo ranije posvećujemo nabavci namirnica i pripremanju prikladnih obroka, naposletku se više fokusirajući na posluženje nego na samo okupljanje i povod. Zbog toga je usluga keteringa u ovakvim prilikama sve popularnije rešenje. Ukoliko se obratite pravom ketering servisu, na dan proslave praznika ćete biti u mogućnosti da se posvetite svojim gostima i porodici i sami uživate u posluženju, ne bivajući prethodno zasićeni samom pripremom hrane. Ketering servisi danas nude kako posni tako i mrsni meni i na ovaj način odgovaraju na sve zahteve ovakvih prilika.

Rođendanske zabave

Kada su rođendani u pitanju uglavnom je potrebno obratiti pažnju da posluženje bude prilagođeno dinamičnijoj atmosferi. Mali zalogaji i hrana koja se može jesti gotovo u pokretu, vizuelno primamljiva, interesantna i šarolika, jeste nešto što će se svaka dobra ketering služba truditi da obezbedi za proslavu vašeg divnog dana. Sve što je potrebno da uradite jeste da date uputstva u vezi sa vrstom namirnica koje izbegavate ili preferirate, ukusima i izgledom posluženja koji ste zamislili. Ketering je za ovakve prilike zaista najbolje rešenje, čak i kad su dečiji rođendani u pitanu, budući da ćete biti u prilici da budete centar zabave, ne razmišljajući o tome da li su vaše zvanice zadovoljne ponuđenim đakonijama.

Korporativne zabave i poslovni ručkovi

Kada je u pitanju zabava, svečanost ili drugi tip okupljanja koji organizuje firma, potrebno je imati u vidu adekvatno posluženje. Ketering je idealna opcija za ovakve prilike, iz razloga što će na profesionalan način prilagoditi hranu tipu okupljanja, bilo da je u pitanju takozvani team building ili formalnije sastajanje sa poslovnim partnerima. Kvalitetno posluženje može u slučaju ovakvih prilika biti od izuzetnog značaja za utisak koji će vaša kompanija ostaviti na saradnike, a takođe će neizostavno doprineti atmosferi zabave koju organizujete ne biste li radili na duhu kolektiva i zbližavanju zaposlenih u vašoj firmi.

Zaključićemo da je ketering zaista uvek dobar zalogaj, s jedne strane zbog ukusa koji će vam biti ponuđen, a sa druge strane zbog toga što ćete na vašim zabavama zapravo i vi imati pun ugođaj gosta, a dovoljno energije da budete u centru zbivanja. Iskoristite sve prednosti ovakve usluge, uštedite na ovaj način vašu energiju i usmerite je ka sebi i dragim gostima koje okupljate.

(Lj. Bugarin)

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.