Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Želite ravan stomak? Odmah izbacite ovih 5 namirnica! - | K-013 Portal
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 206

Želite ravan stomak? Odmah izbacite ovih 5 namirnica!pancevo, beograd, novi sad

Ukoliko želite ravan stomak, postoji 5 namirnica koje bi trebalo da izostavite iz svoje ishrane.

Crveno meso

Ako želite da pojačate unos proteina i budete na dijeti koja ima niski udeo ugljenih hidrata, vaše namere su dobre. Ali ako taj protein dobijate iz pogrešnih izvora, to bi onda moglo da izazove kontraefekat i stvaranje masnih naslaga na stomaku.

Kada su proteini u pitanju, jedite ribu, piletinu i ćuretinu, a iz dijete izbacite crveno meso.

Šećer

Znamo da šećer ima dosta štetnih uticaja na naš organizam, a učestvuje i u stvaranju masnih naslaga na stomaku. Međutim, nije ga dobro potpuno izbaciti iz ishrane, pa je najbitnije da obratite pažnju na dnevni unos količine šećera i da se zadržite u granicama normale.

Alkohol

Kalorije iz alkoholnih pića sigurno su jedan deo naših masnih naslaga na stomaku, pa ipak, ukoliko imate meru, možete se povremeno počastiti čašom dobrog vina.

Mesne prerađevine

Ove namirnice obiluju transmasnim kiselinama, koje služe da hrani obezbede što duži rok trajanja, ali na naš organizam deluju štetno i predstavljaju pretnju za naš stomak u vidu masnih naslaga.

Mlečni proizvodi

Iako većina nas ne može zamisliti obrok bez mlečnih proizvoda, ukoliko nam je stalo do ravnog stomaka, potrebno je da unos ovih namirnica svedemo na minimum.pancevo, beograd, novi sad

(A.J.)

Tags: ,
loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.