Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Četiri 'Pink pantera' uhapšena u Beogradu zbog pljačke u Dizeldorfu - | K-013 Portal

Četiri 'Pink pantera' uhapšena u Beogradu zbog pljačke u Dizeldorfu

pink panter, hapšenje, policija

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal noćas su uhapšena četvorica osumnjičenih da su 14. decembra opljačkali juvelirnicu "Breguet" u Dizeldorfu sa NN licem i tom prilikom uzeli skupocene, markirane ručne satove, čija vrednost iznosi oko miliona evra.

Uhapšeni su N.S, N.B, S.Š. i A. J, zbog sumnje da su kao organizovana kriminalna grupa od 14. do 21. decembra u Dizeldorfu, (Nemačka) i u Beogradu, izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, razbojništvo i prikrivanje, saopšteno je iz tužilaštva.

Tužilaštvo napominje da se osnovano sumnja da je organizator kriminalne grupe N.S, a po prethodnom dogovoru sa N.B. organizovao S. Š. i A.J. koji su u prethodnom periodu iz Beograda otišli u Nemačku da bi 14. decembra opljačkali juvelirnicu.

N.S. je uhapšen u Beogradu kada je sedam skupocenih ručnih satova (koje je prethodno prokrijumčario iz Nemačke u Srbiju ) marke "Breguet" (ukupne vrednosti od 352.440.00 evra) predao radi dalje prodaje N.B.

Od N.B. su satovi i privremeno oduzeti, dok su lica S.Š, i A. J., lišeni slobode u neposrednoj blizini stana gde živi N.S, navelo je tužilaštvo.

Policijski službenici SBPOK su na ruci N.S, pronašli i oduzeli jedan sat marke "Breguet" dok su pretresom stana koji koristi u centru grada u Beogradu pronašli i privremeno oduzeli 33 ručna sata, svi marke "Breguet" i jednu zlatnu narukvicu iste marke ukupne vrednosti više od 2.700.000 evra.

Putem Ministarstva spoljnih poslova Srbije od strane policijskih službenika Nemačke dobijena je potvrda da je u predmetnom razbojništvu oduzeto ukupno 41 ručna sata i jedna narukvica marke "Breguet".

Svim licima lišenim slobode određeno je policijsko zadržavanje i ona će uz krivičnu prijavu biti sprovedena Tužilaštvu za organizovani kriminal.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.