Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Hapšenja zbog nepoštovanja zabrane kretanja za vreme policijskog časa - | K-013 Portal

Hapšenja zbog nepoštovanja zabrane kretanja za vreme policijskog časa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su četiri osobe, a protiv još devet podneće krivične prijave, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

P. B. (1988), M. O. (1992), M. O. (1994) i M. F. (1990), uhapšeni su noćas, na različitim lokacijama u Novom Sadu, u vreme zabrane kretanja na javnim mestima.

Njima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, u Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Krivične prijave za ovo krivično delo podnete su protiv još osam osoba, zatečenih tokom noći na ulici, a protiv još jedne podneta je prekršajna prijava.

Za nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije osumnjičena je i dvadesetjednogodišnja meštanka Titela, koja je prekršila propise o samoizolaciji, a nadležni sudija izrekao joj je meru zabrane napuštanja stana.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, Šidu i Pećincima podneće krivične prijave nadležnim tužilaštvima protiv deset osoba, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Policija je zatekla devet muškaraca i jednu ženu koji su se kretali ulicama peške ili se vozili u automobilima za vreme policijskog časa.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Gornjem Milanovcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv 42-godišnjeg muškarca iz Gornjeg Milanovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

On je sinoć zatečen u Sinđelićevoj ulici u vreme zabrane kretanja na javnim mestima.

(Mup)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS